27 / 04 / 2024

Altın Küre Ödülleri, ilk kez İstanbul'da yapıldı!

Altın Küre Ödülleri, ilk kez İstanbul'da yapıldı!

Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından 1991 yılından bu yana düzenlenen Altın Küre Ödülleri (GWA) ödül töreni ilk kez İstanbulda yapıldı



Bu yıl 20nci yılını kutlayan dünyanın en saygın halkla ilişkiler ödülü Altın Küre, toplam 29 projeye gitti. Yarışmaya katılan Türk Telekom projeleriyle online itibar ve marka yönetimi, mevcut bir hizmet için tüketici halkla ilişkileri kategorileriyle birlikte En Yaratıcı Kampanya ödülü aldı. Aygaz çevre, Garanti Emeklilik de kurumsal sosyal sorumluluk kategorilerinde ödül kazandı.

Yönetim kurulu toplantısı

Altın Küre etkinlikleri çerçevesinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde Hoşgörü ve İletişim paneli ile başlayan gün, akşam yapılan ödül töreniyle son buldu. Sektörüne yön vererek önemli katkılarda bulunan IPRAnın, dünyanın dört bir yanından gelen halkla ilişkiler uzmanı üyesine İstanbul ilk kez ev sahipliği yapmış oldu. Bu nedenle IPRAnın yıllık yönetim kurulu toplantısı da tüm IPRA Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla İstanbulda gerçekleşti.

Büyük ödül Güney Afrikaya

Electroluxun Vac from the Sea adlı projesine kurumsal iletişim kategorisi ödülü, Birleşmiş Milletler Özel Ödülü ve ödül töreninin ana sponsoru Efes Grubu Özel Ödülü verildi. IPRA Altın Küre Ödülleri GWA jürisi tarafından verilen Büyük Ödüle Güney Afrikadan Absa and Marina Penderis Absa rings the bell adlı projesiyle sahip oldu. Tanınmış halkla ilişkiler ajanslarından Weber Shandwick ise Malezya, Çin, ABD, Singapur, İspanya, Belçika, İngiltere ve Endonezya gibi 8 ülkeden 11 farklı projesiyle aldığı ödüllerle geceye damgasını vurdu.
Hürriyet


Geri Dön