Kent Haberleri

Altın mı alalım, gümüş mü? sorusuna net yanıt uzmanlardan geldi! En çok kazandıran yatırım aracı o olacak!

Piyasalardaki oynaklık devam ederken yatırımcılar altın mı alalım gümüş mü? sorusunun yanıtını merak ediyor. Uzmanlardan net yanıt geldi! Seçimin getirdiği belirsizlikle birlikte altın ve gümüşe olan talep yükselirken yatırımcılar altın mı alalım, gümüş mü? sorusunun yanıtını merak ediyor

Türkiye’deki yüksek enflasyon ve TL'nin değer kaybetmesi, yatırımcıların güvenli yatırım aracı olarak gördüğü altın ve gümüşe talebi artırdı. Seçimin getirdiği belirsizlikle birlikte altın ve gümüşe olan talep yükselirken yatırımcılar altın mı alalım, gümüş mü? sorusunun yanıtını merak ediyor. Uzmanlardan net yanıt geldi! 

ALTIN MI ALALIM, GÜMÜŞ MÜ?

Altın ve gümüş fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda rekor üstüne rekor kıran altın ve gümüş fiyatları yatırımcıların kafasını karıştırdı. Elinde belli miktarda parası olan yatırımcılar altın mı, alalım yoksa gümüş mü? sorusunun yanıtını merak ediyor. Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayazıcı yatırımcıları uyardı. 

Karayazıcı, önümüzdeki 9-12 aylık vadede gümüşün görece daha iyi bir performansa imza atacağını öngörüyor. 

Dinamik Menkul Başekonomisti Enver Erkan, piyasa risklerine karşın altının iyi bir yatırım olabileceğini söylerken gümüşle ilgili uzun vadeli senaryolara değindi: ”Dünya, yenilenebilir enerjiye yoğun bir şekilde yatırım yapmaya devam ederken, gümüşü de uzun vadeli büyüme yoluna koyuyor.” dedi. 

Öte yandan Alnus Yatırım Araştırma Direktörü Volkan Dükkancık da 2023’ün ilk yarısında altın fiyatlarının, ikinci yarısındaysa gümüş fiyatlarının daha büyük potansiyel taşıdığını söyledi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? 26 Nisan gümüş fiyatları kaç TL? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 26 Nisan 2023 gümüş fiyatları...

26 NİSAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA?

26 Nisan Çarşamba gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yaatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.  Bu kapsamda yatırımcılar arama motorlarında ''gümüş fiyatları bugün ne kadar, gümüş fiyatları kaç lira?'' sorularını araştırıyor. Gümüş fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gümüşün ons fiyatı 24,96 dolardan işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 16,27 TL, satış fiyatı ise 16,82 TL'den işlem görüyor.

Altın fiyatları eriyor, altın almalı mıyım? Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 26 Nisan 2023 altın fiyatları

Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!