Altın & Gümüş

Altın resmen darmaduman oldu! Elinde altını olanlar bu rakamlara inanamadı! Acil bakın

Dolar/TL kurunun güçlenmesi ile altın fiyatları resmen darmaduman oldu. Ons altın bugün 1737 dolara kadar geriledi. Elinde altını olanlar bugnkü altın rakamlarına inanamadı acil bakın! Altın piyasası doların güçlenmesi resmen ile darmaduman oldu

Altın fiyatlarındaki son dakika rakamları yatırımcılar tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Altın piyasası doların güçlenmesi resmen ile darmaduman oldu. Elinde altını olanlar bu rakasmlara inanamadı.İşte altın fiyatalarındaki son dakika gelişmeleri...

Küresel piyasalarda dolar/TL kuru güç kazanmaya başladı. Doların güç kazanması ile altın fiyatları düşmeye başladı. Ons altın 1737 dolar seviyesine kadar geriledi.
Dolar enkdesi bugün 108 seviyesinin üzerini test etti ve altın fiyatları  darmaduman oldu.

Peki altın fiyatları ne olur? Altın yüskelir mi, düşer mi? Altın ne olacak? 

FED'İN ETKİSİ NASIL OLACAK?

Fed 20-21 Eylül tarihinde faiz kararını açıklayacak. Fed'in açıklanması beklenen faiz kararındaki belirsizlikler piyasaları yön bulmakta zorlaştırıyor. Bu durum en çok altın fiyatları üzerinde yaşanıyor. Altın fiyatları yön bulmakta zorluk çekiyor. Ve altın fiyatları bu baskı altında gerilemeye devam ediyor.

ONS ALTIN 1737 DOLAR SEVİYESİNDE

Ons altın şu dakikalarda 1737 dolardan işlem görüyor. Ons altındaki bu düşüş 1730 doları bulması bekleniyor. Tersi bir durum yaşanması halinde ise ons altın 1762 dolara doğru yükseliş kaydedebilir.


GRAM ALTIN DARMADUMAN OLDU

Altın fiyatları bugün ons altının etkisi ile düşmeye devam ediyor. Ons altın 1037 doları test ederken gram altın 1027 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları dört hafta boyunca yükseliş göstirken beşinci haftada yönünü aşağı çevirdi.

ALTINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Altın ile ilgili değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. IKON Menkul tarafından yapılan analizde şu ifadeler yer aldı: IKON Menkul tarafından yapılan altın analizinde şu ifadeleri kullandı: Geçtiğimiz haftayı 1752 seviyesinin altında kapatmış olan Ons Altın da düşüşler beşinci iş gününe ulaştı. Yeni günde Asya seansında da tepki vermekte zorlanıyor. Dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizinin yukarı eğilimli olması sarı metali baskılıyor. Gün içinde ilk etapta 1752’yi ara direnç olarak takip edeceğiz.

Olası düşüşlerin devamında 2070’den gelen downtrend çizgisine temas etme eğilimi izlenebilir. Destekler: 1734 – 1722 – 1712 Dirençler: 1752 – 1770 – 1807"

 

Altın fiyatlarında ters dalga! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! 22 Ağustos 2022 son dakika altın fiyatları

Gram altın 1600 lira! Bunu okumadan altın almayın! Gram altının yeni fiyatı daha önce hiçbir yerde açıklanmamıştı

Gram altında sakın tuzağa gelmeyin! Piyasalarda bu tuzak konuşuluyor! Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı