27 / 05 / 2024

Altın resmen darmaduman oldu! Elinde altını olanlar bu rakamlara inanamadı! Acil bakın

Altın resmen darmaduman oldu! Elinde altını olanlar bu rakamlara inanamadı! Acil bakın

Dolar/TL kurunun güçlenmesi ile altın fiyatları resmen darmaduman oldu. Ons altın bugün 1737 dolara kadar geriledi. Elinde altını olanlar bugnkü altın rakamlarına inanamadı acil bakın!



ALTINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Altın ile ilgili değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. IKON Menkul tarafından yapılan analizde şu ifadeler yer aldı: IKON Menkul tarafından yapılan altın analizinde şu ifadeleri kullandı: Geçtiğimiz haftayı 1752 seviyesinin altında kapatmış olan Ons Altın da düşüşler beşinci iş gününe ulaştı. Yeni günde Asya seansında da tepki vermekte zorlanıyor. Dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizinin yukarı eğilimli olması sarı metali baskılıyor. Gün içinde ilk etapta 1752’yi ara direnç olarak takip edeceğiz.

Olası düşüşlerin devamında 2070’den gelen downtrend çizgisine temas etme eğilimi izlenebilir. Destekler: 1734 – 1722 – 1712 Dirençler: 1752 – 1770 – 1807"

 

Altın fiyatlarında ters dalga! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! 22 Ağustos 2022 son dakika altın fiyatları

Gram altın 1600 lira! Bunu okumadan altın almayın! Gram altının yeni fiyatı daha önce hiçbir yerde açıklanmamıştı

Gram altında sakın tuzağa gelmeyin! Piyasalarda bu tuzak konuşuluyor! Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön