05 / 05 / 2024

Altın sadece 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman! 

Altın sadece 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman! 

Analistlerden havalara uçuracak müjde az önce geldi. Altın 3 gün sonra bu seviyeyi görecek! Çeyrek, gram ve ons altın bu kadar olacak! Analistlerden flaş açıklama peş peşe geldi. Hemen bakmayan, bin pişman! 



Analistler altının ons fiyatının 1800 dolar seviyelerini gördüğüne vurgu yaptı. Analistler, Fed'in önümüzdeki hafta 75 baz puan artırım yapması durumunda 1725-1750 bandına gelinebileceğini açıkladı. Fed faiz artırımını 50 baz puan yaparsa altın fiyatlarının hafif bir gerilemenin ardından sonra 1800 doların hemen altında bir kapanış görülebilecek. 

ÇEYREK ALTIN ŞAHLANACAK! 

Analistler, çeyrek için şok edici altın fiyat tahminleri yayınladı. Analistler, çeyrek altın fiyatlarının önümüzdeki beş gün içinde 1800 TL'ye çıkabileceğini söyledi. Uzmanlar, yeni yılın hemen ardından yükselmesi beklenen altının çeyreğinin fiyatının önümüzdeki iki ay içinde kademeli olarak 1800 ve ardından 1850 seviyelerine çıkabileceğini belirtti. 

GRAM ALTIN BU KADAR OLACAK! 

Analistler, altının gram fiyatının 3 gün içinde 1100 TL'ye ulaşabileceğini vurguladı. Uzmanlara göre yılbaşından sonra altın fiyatları 1150 TL seviyelerine kadar yükselecek. Bu nedenle birkaç gram altını olan vatandaşlara satış yapmamaları, altını olmayan vatandaşlara ise almaları önerildi. 

İSLAM MEMİŞ MÜJDEYİ VERDİ! 

Ünlü piyasa uzmanı İslam Memiş, altının baskı altında olduğuna vurgu yaparak yeni rekorların çok yakında olduğunu aktardı. Önce 1.100 lirayı test edeceğini söyleyen ünlü piyasa uzmanı İslam Memiş, altının geleceği seviyeyi sırasıyla açıkladı. 

Tanınmış piyasa analisti İslam Memiş, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Aralık ayında alacağı faiz kararından umutlu olduklarını söyledi. Memiş, FED'in 50 baz puan artırma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşüdüğünü açıkladı. İslam Memiş, faiz kararının ardından baskı altına giren altın ve gümüşün rekor seviyelere ulaşacağını açıklayarak yatırımcılara müjdeyi verdi. 

Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı? Hemen buraya bakın!
Geçen sene asgari ücreti bilen ekonomist, bu yıl için rakam verdi! Bunu gören kanatlanıp uçacak!
Çalışanlar dikkat! Hemen buraya bakın! Kıdem tazminatında herkesin gözden kaçırdığı detay!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön