04 / 05 / 2024

Altın satacaklara tarihi yükseliş uyarısı: Para etmiyor yükselmiyor diyenler bu tarihte zengin olacak

Altın satacaklara tarihi yükseliş uyarısı: Para etmiyor yükselmiyor diyenler bu tarihte zengin olacak

Altın fiyatları doların yüksek seyretmesinden ötürü beklediği çıkışı yakalayamamış gözükse de uzmanlar uyarıyor. 'Sabır acıdır meyvesi tatlıdır altın yükselmiyor para etmiyor diyorsanız bekleyin bu tarihte zengin olacaksınız' İşte altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri...



ONS ALTIN 8 BİN DOLAR OLACAK

Doktor Artuğ Çetin'e göre altını elinde tutan ve sabreden çok değil 5-6 yıl sonra zengin olacak. Altının tarihin ilk günlerinden bugüne değerini hiç yitirmeyen değerli bir metal olduğunu söyleyen Çetin, 6 yıl sonra altının ons fiyatının 8 bin dolara kadar çıkmasının işten bile olmadığını iddia etti.

Ferda Yıldırım'ın Youtube kanalına konuk olan Dr. Artuğ Çetin, 2028 yılında ons altının fırlayacağını ve elinde altın olanların çok büyük paralar kazanacağını söyledi.

Artuğ Çetin yaptığı açıklamada, "Her nesil bir sonraki nesil için yaşıyor. Kendini hep bir sonraki nesillere taşımış tek para altındır. Altının para kazandırmıyorlar diyorlar. Ama adı üstünde altındır. Çok getiri getirmiyor diyorlar. Ama bir gün geliyor öyle bir kar ediyorsunuz. 2028'de ons altında 7-8 bin dolarları göreceğiz. Altında sınır dolunca daha çok değeri artacak. Altının değeri 2028'lerde yukarı çıkacak. Gidişat onu gösteriyor. Enflasyonda malda kalalım. Maldan örnek verecek olursak altın ve gümüştür. Şu an elinde altın tutanlar 2028'de altın zengini olacaklar" ifadelerini kulandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön