Altın & Gümüş

Altın tozu dumana katacak, dolar taş üstünde taş bırakmayacak! Altının öncüsü kritik tarihi resmen açıkladı!

Altın ve para piyasaları öncü ismi İslam Memiş altın ve dolar fiyatları ile ilgili kritik tarihi açıkladı. Altın, tozu dumana katacak, dolar taş üstünde taş bırakmayacak. Hazır mısınız? İşte altın ve doların yükseleceği kritik tarih... Ama bundan sonrası için dolarda fırtınalar kopacağını söyleyen Memiş, altın fiyatlarında ise büyük yükseliş beklediğini söyledi

Altın ve para piyasaları önsüsü İslam Memiş dolarıun üzerindeki baskıya değindi. Ama bundan sonrası için dolarda fırtınalar kopacağını söyleyen Memiş, altın fiyatlarında ise büyük yükseliş beklediğini söyledi. 
Peki dolar ne olacak? Dolar ne zamana kadar yükselecek? Gram altın ne olacak? Altın ve dolarda kritik tarih açıklandı...

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın şu dakikalarda 938,50 lira, dolar 15,99 lira seviyesinde işlem görüyor. Altın öncüsü İslam Memiş yatırımcıları bu rakamlar karşısında panik yapmamalarını uyardı. Özellikle gram altında yükselişin olacağını söyledi.

ALTINA TALEP ARTACAK

Piyasalarda şu anda resesyon sürecin başlamasından dolayı güvenli liman olan altına talebin yükseleceğini söyleyen Altın öncüsü Memiş,  Özellikle temmuz ayında 1200 lira seviyesi, yıl sonuna kadar da 1450 lira seviyesi öngörümde de değişiklik yok. Bunu da hem ons altın hem de dolar/TL kurunda yaşanabilecek gelişmelere bağlıyorum. Yine temmuz aylarında döviz kurlarında yukarı yönlü atakların gelmesi muhtemel bir sonuç olacaktır. O yüzden emtia fiyatlarında yaşanabilecek geri çekilmeler yatırımcılara fırsat sunacak" dedi.

DOLAR TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ BIRAKMAYACAK

Yeniçağ Gazetesi'nde yer alan habere göre; döviz kurlarındaki yükselişe değinen Altın öncüsü İşlam Memiş doların uzun süre baskı altında kaldığını ama bundan sonrası için taş üstünde taş bırakmayacağını ifade etti. 

 

DOLAR HAZİRAN AYINDA 16,40 LİRA...

İslam Memiş doların yükseleceği tarihi şöyle açıkladı: ''Dolar 14.70 lira seviyesinde uzun süre baskılandı, Sabitlenen bir kur var, ama bu kur böyle durmayacak eninde sonunda patlayacak dedim. 15,60 lira seviyelerin dün akşam gördü. 16.40 lira seviyesi var yukarıda.

Haziran ayı senaryosunu anlatan bir video paylaşmıştım. Nisan ayında şöyle bir düşüncem vardı. Haziran'a kadar kur tarafını açık bırakacaklar, haziranda yeni bir paket açıklanacak ve burada 16.40 lira seviyesinden yeniden bir baskılama yapılacak. Haziran ayına geldiğimizde kısa vadeli, haftalık ve aylık baskılama yapılacak."

Altın kahini İslam Memiş, temmuz ayını işaret etti! Altın fiyatlarında resesyon resmen başladı! 

Canlı altın fiyatları! 18 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?

Altın fiyatlarında son durum nedir? 18 Mayıs Çeyrek, gram, ziynet altın fiyatı ne kadar oldu?