16 / 05 / 2024

Altın tüm zamanların en yükseğini gördü! İslam Memiş'ten çarpıcı tahmin

Altın tüm zamanların en yükseğini gördü! İslam Memiş'ten çarpıcı tahmin

Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırdı. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...



RİSKLER ETKİLİ OLACAK
ABD enflasyon verilerinin beklenenin altında gelmesi ile birlikte FED faiz kararları da yaşanan olumlu tavır altın ve değerli metal fiyatlarında yükselişe neden oldu. FED başkanı Jerome Powell’in faiz indirimi yapmadan önce Enflasyonun %2 gerilediğini den Emin olmalıyız ifadelerini kullandı. Powell, enflasyonun %2 ye doğru ilerlediğinde faiz artırım hızınıza yavaşlatacaklarını vurguladı.

Yapılan açıklamalara rağmen FED'in sıkı para politikası için Aralık ayı toplantısında 50 baz puanlık faiz artırımı yapması bekleniyor. Bunun yanı sıra küresel resesyon riskleri de varlık fiyatlarını etkilemeye devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön