17 / 05 / 2024

Altın tüm zamanların en yükseğini gördü! İslam Memiş'ten çarpıcı tahmin

Altın tüm zamanların en yükseğini gördü! İslam Memiş'ten çarpıcı tahmin

Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırdı. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...



YENİDEN YÜKSELİŞ SÜRECİNE GEÇİRDİ
Altın piyasasındaki görülen hareketlilik hakkında önemli açıklamalarda bulunan Memiş, önümüzdeki birkaç ayın zorlu bir süreç olacağını vurguladı. Vatandaşların temkinli olması konusunda uyarılarda bulunan Memiş, 8 aydır altın ve gümüş gibi değerli metallerin manipüle edildiğini belirtti. Altının zincirlerini kırdığını belirten İslam Memiş, yükselişin daha yeni başladığını ifade etti. Zaman zaman kar satışlarının yapılacağını dile getiren Memiş, “Şu anda altının ons fiyatı 1770 dolar. 1700 direnç seviyesi kırıldıktan sonra yukarıda 1815 seviyesi var. Çok yakın bir zamanda 1800 dolarları artık telaffuz etmeye başlarız.” şeklinde konuştu.

YUKARI YÖNLÜ HAREKET EDECEK
Gram altın fiyatının 1068 TL seviyesinden 1090 seviyesine çıkacağını belirten İslam Memiş, daha sonra 1100’lü rakamların görüleceğine dile getirdi. Fiziki taraflarda hem de Merkez bankalarında altın talebinin devam ettiğini aktaran İslam Memiş, Merkez Bankası'nın yaşadığı durgunluk döneminde Euro/Dolar paritesi Sterlin/Dolar paritesi altın ve gümüş gibi emtialarda yukarı yönlü seyrin devam edeceğini vurguladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön