30 / 06 / 2024

Altın vadeli işlemleri ABD oturumu boyunca artışta!

Altın vadeli işlemleri ABD oturumu boyunca artışta!

Altın Vadeli İşlemleri Salı günü ABD oturumu süresince artışta.



Altın Vadeli İşlemleri makale yazılırken, New York Ticaret Borsası'nın Comex bölümünde, Aralık ayı için yüzde 2,03 yükselerek onsu USD1,00 'den muamele gördü.

Onsu seansın en yükseği olan USD seviyesinden muamele gördü. Altın USD 1.618,30 seviyesinde yardımcı bulurken, USD 1.720,40 seviyesinde dirençle karşılaştı.

Altın vadeli işlemleri ABD oturumu boyunca artışta!

Dolar Endeksi Vadeli Islemleri'i, öteki altı majör para birimi karşısındaki performansına göz attığımızda; yüzde 0,37 düştü ve USD 109,59 seviyesinden izlendi.

Diğer taraftan Comex'te, Gümüş Aralık ayı için yüzde 2,25 arttı ve onsu USD21,39 olarak kaydedilirkenn Bakır Aralık ayı için yüzde 1,37 arttı ve libresi USD3,65 oldu. Peki, Türkiye'de altın fiyatlarında son durum ne? Gram altında son durum ne? Altın fiyatlarında son durum ne? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön