Altın & Gümüş

Altın ve dolar alacakların yeni yatırımı gümüş! Elinde gümüş olanlar çabuk harekete geçin

Son zamanlarda dolar hızla yükselmeye başladı. Altın fiyatları ise düşüşe geçse de yatırımcılar tarafından hala pahalı görülüyor. Geriye sadece gümüş kalıyor, yatırımcılar ise yatırımlarını artık gümüşe yapmaya başladı. Ons gümüş fiyatı 18,05 dolardan işlem görüyor

Gümüş fiyatları dip sevieylere kadar düştü. Ons gümüş fiyatı 18,05 dolardan işlem görüyor. Gümüş fiyatlarının bu kadar gerilmesi yatırımcılar için fırsat oluşturdu. Yatırımcılar dolar ve altın fiyatlarının yüksek olmasından dolayı yatırımlarını artık gümüşe yapmaya başladı. 

YENİ YATIRIM GÜMÜŞ...

Altın ve dolar alacakların yeni yatırımı artık gümüş oldu. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının 10 TL seviyelerine düşmesi ile en çok tercih edilen yatırım enstrümanı oldu.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten elinde gümüş olanlar için şu uayrıda bulunu: ''Gümüş sikkelerin çok yakında hayatımızda olacağını söyleyen İslam Memiş, “Gümüş sikkeler 20, 10 ve 5 gram olarak basıldı. Tıpkı çeyrek altın gibi ziynet eşyası olarak kullanılacak. 20 gramlık gümüş sikke 240 lira, 10 gram 120 lira, 5 gramı ise 60 lira. Artık düğün ve damadın yakasında bu gümüş sikkeler görülürse kimse şaşırmasın” dedi.

Memiş, “Gümüş yatırımcısı sabrederse bu sabrının karşılığını alabilir” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Bundan 2 yıl önce gümüşün fiyatı 2,5 liraydı.

Bugün 12 liraya yakın bir seviyede. Bir yıldır merkez bankalarının politikalarından dolayı gümüş baskılanıyor. Yükselişi altına kıyasla daha hızlı oluyor. Sabrı seven bir emtia. Uzun vadede yatırımcı olmak gerekiyor”  ifadesini kullandı.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM!

Gümüş fiuyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü harekt ediyor. Gümüş almak isteyenler ve gümüş yatırımı yapmayı düşünenler bugün gümüş fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte son dakika gümüş fiyatları 7 Eylül 2022...

Gümüşün ons fiyatı bugün 18,05 seviyesinde güne başladı. Gümüşün gram alış fiyatı aynı dakikalarda  10,59 TL, satış fiyatı ise 11,104 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Gümüş yatırımcıları derin nefes alın! Bu düşüş kalıcı değil! Uzman isim açıkladı
Gümüş alalım mı, bozduralım mı? Gümüş fiyatları ne olur? İşte son dakika gümüş fiyatla

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü!  Gümüş yükseliyor! Yatırımcılar acele edin