05 / 05 / 2024

Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer korkunç rakamı duyurdu! Altını ve doları olanlar hemen bakın

Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer korkunç rakamı duyurdu! Altını ve doları olanlar hemen bakın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, resmi Youtube kanalında yayınladığı videoda Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıkladı. Peki Selçuk Geçer gram altın ve dolar ile ilgili neler söyledi? Gram altın ne kadar olacak? İşte detaylar...



Resmi olarak açıklanan enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığını kaydeden Selçuk Geçer, gerçek enflasyonda karşılık gelen doların 37 TL olduğunu söyledi.  Geçer, yeni açıklanan enflasyonun ise 40 liraya denk geldiğini söyledi.  Dolar hakkında yüksek tahminleri ile bilinen Selçuk Geçer bu defa ise doların göreceği korkunç rakamı söyledi. Enflasyonun toparlanmaması halinde doların 3 hanelere gideceğini her seferinde kaydeden Selçuk Geçer, 100 TL'ye dikkat çekti. Yayınladığı Youtube videosunda 1994 krizine vurgu yapan Geçer, o dönemlerde 8 bin liralık dolar kurunun 48 bin liraya çıktığını ve sonrasında 1 milyon 600 lira olduğunu kaydetti.

Selçuk Geçer, dolar yükselirken Euro'nun düşmesinin ihthalatçı firmaların daha da büyük zora sokacağını söylerken, bunun ithalatı daha da koparacağı ve cari açığın daha da ortaya çıkacağı anlamını taşıdığını dile getirdi.

Altın ve dolar için yeni seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer korkunç rakamı duyurdu! Altını ve doları olanlar hemen bakın

Geçer, Doların düşmesini ise şöyle değerlendirdi, "Sıfırlar atıldı. Dolar düşmedi yani. Özellikle 2012 yılında bol para gelince bunlar meydana geldi. Ne zaman Bernanke ben sıkı para politikasına geçiyorum dedi dolarda yükseliş başladı" dedi. Geçer ayrıca "Dolar yılı 25 -30 TL seviyelerinde tamamlarsa, öpüp başınıza koyun." dedi.

Altın resmen kasıp kavurdu! Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! 4 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın sinyali verdi! 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Altın için öyle bir açıklama geldi ki, duyan inanamadı!

Altın için son dakika tahmini geldi! Ne 1.250 ne 1.450! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer açıkladı! Acil bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön