28 / 04 / 2024

Altın resmen kasıp kavurdu! Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! 4 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın resmen kasıp kavurdu! Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! 4 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Altın resmen kasıp kavurdu. Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları 4 Ağustos 2022...



Altın fiyatları bugün yükselmeye devam ediyor. Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyen vatandaşlar son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar bugün ''Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım ve tam altın kaç TL? Altın fiyatları yükseliyor mu?  sorularının cevaplarıaraştırıyor.

Altın fiyatları yurt içi ve yurt dışı piyasalardaki gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1764 dolar civarında işlem görüyor.  

Altın fiyatları dolar kurundaki yükseliş ile birlikte yükselmeye bugün de devam ediyor. Dün açıklanan enflasyon rakamlarından sonra piyasalarda hareketlilik oluşurken altın fiyatları yukarı yönlü harektine devam etti.

Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın ne kadar? Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! İşte son dakika altın fiyatları 4 Ağustos 2022 güncel altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön