02 / 05 / 2024

Altın ve doları patlatacak enflasyon açıklaması! Türk lirasının değeri iyice düşecek

Altın ve doları patlatacak enflasyon açıklaması! Türk lirasının değeri iyice düşecek

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, yıl sonu enflasyon rakamları beklentisini yükseltti. Açıklanan oranlar Türk lirasındaki değer kaybının hızlanacağını gösteriyor. Buna karşın yatırımcının dolar ve altına yönelerek fiyatların artmasına neden olacağı öngörülüyor.



ALTININ ONSU BİN 886 DOLAR

Altının onsu, uluslararası piyasalarda 1.886,50 dolardan işlem görüyor.

Borsa İstanbul Altın Piyasası'nda standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre 0,30 kayıpla 902 bin liradan tamamladı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), doların bugünkü efektif kurunu alışta 14,7695 lira, satışta 14,8287 lira olarak açıkladı. TCMB, önceki efektif kurunu alışta 14,7859 lira, satışta 14,8451 lira olarak belirlemişti.

Altın fiyatında büyük çöküşün tarihi açıklandı! Dolar fırlayıp gidecek

Son dakika gelişmesi: Altın fiyatlarına Fed hamlesi! Altının çöküşüne tanıklık ediyoruz...

Düğün yapıp ve yatırım yapacaklar dikkat! Altın hızlı düştü yeniden yükseleceği tarih gelmeden...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön