27 / 04 / 2024

'Altın ve dolarımı satıyorum TL'ye geçiyorum' diyen İslam Memiş'ten bomba yorum: Taktik değiştirebilirim

'Altın ve dolarımı satıyorum TL'ye geçiyorum' diyen İslam Memiş'ten bomba yorum: Taktik değiştirebilirim

Altın ve dolar piyasasını yakından izleyen ve söyledikleri piyasada dikkate alınıp uygulanan piyasa uzmanı İslam Memiş'ten ciddi bir altın ve döviz hamlesi geldi. Daha önce 'Altın ve dolarımı satıyorum TL'ye geçiyorum' diyen Memiş taktik değiştirdi.



Geçtiğimiz hafta yatırım araçlarından borsa ve döviz yatırımcısına para kazandırırken, altın kaybettirdi. 

24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 0,97 azalışla 1.006 liraya, Cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 1 kayıpla 6 bin 554 liraya geriledi.

Doların satış fiyatı yüzde 0,18 değer kazanarak 17,3520 lira, avronun satış fiyatı ise yüzde 0,72 artışla 18,2610 lira oldu.

BDDK'nın Cuma akşamı attığı kredi adımından sonra dolar 16,75 seviyesine geriledi.

Altın ve döviz fiyatlarına ilişkin yorumlarıyla dikkat çeken piyasa uzmanı İslam Memiş, daha önceden yaptığı 'dolar ve altınımı sattım Türk lirasına geçtim' açıklamasının ardından dikkat çeken bir "taktik" değişikliğine gitti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön