27 / 04 / 2024

Ziraat Bankası canlı gram altın ve dolar fiyatları 4 Kasım 2022 ne kadar?

Ziraat Bankası canlı gram altın ve dolar fiyatları 4 Kasım 2022 ne kadar?

Binlerce kişi bankaların ve Kapalıçarşı'daki canlı gram altın ve dolar fiyatlarını araştırıyor. Ziraat Bankası canlı gram altın ve dolar alış satış fiyatları belli oldu. İşte 4 Kasım 2022 Ziraat Bankası canlı gram altın ve dolar kuru alış satış fiyatı.



Ziraat Bankası'nın mobil vaya online internet bankacılığı ile anlık olarak gram altın ve dolar alıp satma işlemi yapılabiliyor.  Altın ve dolar fiyatlarında alış satış arasındaki makası merak edenler araştırmalarına devam ediyor. Peki Ziraat Bankası'nda dolar/TL kuru canlı alış satış fiyatı ne kadar? Ziraat Bankası gram altın canlı alış satış fiyatı bugün kaç TL? İşte Ziraat Bankası canlı gram altın ve dolar alış satış fiyatları 4 Kasım 2022.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön