18 / 05 / 2024

Altın yatırımcılarını endişelendiren açıklama! Hatice Kolçak olacakları tek tek açıkladı!

Altın yatırımcılarını endişelendiren açıklama! Hatice Kolçak olacakları tek tek açıkladı!

Seçimlerin ikinci turunun da gerçekleşmesinden sonra piyasalar hareketlendikçe hareketlendi. Bu konuya dair de uzman isim Hatice Kolçak'tan açıklamalar geldi. İşte detaylar!



SEÇİMDEN SONRA ALTIN DEĞERLENDİRMESİ

Altın fiyatlarında yaşanmakta olan hareketlilik seçim sonrasında bir hayli hız kazandı. Türkiye'de yapılan seçimlerde birinci ve ikinci turun sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tekrardan seçildi. Piyasada yaşanmakta olan hareketliliğe dair uzman isimlerden açıklamalar peş peşe geliyor. Para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak da seçim sonrası değerlendirmelerini sundu.

Altın fiyatlarına dair tahminleri ile birlikte uzman isim endişeli yatırımcılara yol göstermeye çalıştı. Dolar kurunda meydana gelen yükseliş ile gram altın fiyatlarında da yükselmeler oluyor. Gram altın fiyatı 1285 TL seviyelerinden işlem görüyor, fiziki altın tarafında fiyatlar 1400 TL'nin de üstünde.

HATİCE KOLÇAK'TAN AÇIKLAMA!

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak tarafından paylaşılan açıklamalar yatırımcıların gündemine oturdu. Hatice Kolçak kendi Youtube kanalı ile paylaştığı video ile ayrıntıları yatırımcılar ile paylaştı. Seçimin ardından piyasa değerlendirmesinde bulunarak tahminlerine devam eden uzman isim ons altın fiyatlarına da değindi.

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, faiz beklentisinin altında baskıya sebep olduğunu açıkladı. Manipülasyonun bilinçli bir şekilde yapıldığını dile getirerek, "Faiz tarafı hani bitmişti?" sorusuna yanıt arandığını kaydetti. Ons altın fiyatlarında 1900'lü dolar seviyesine kadar ilerleyebileceğini duyurdu.

1900 doların ons altın için önemli bir bölge olduğunu belirtti. Gram altında herhangi bir durumun yaşanmadığı, altının pozitif olarak ayrıştığını, yükselmekte olduğunu dolar kurundan destek aldığını vurguladı. Dolar kurunda yaşanmakta olan yükseliş ile gram altın fiyatlarının yükselişinin sürdüğü bilgisini paylaştı. Ons altın fiyatının günümüzde 1985 dolar seviyelerinden işlem gördüğünü yatırımcılar için paylaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön