Altın & Dolar

Altın yatırımcısı için 'Çarşamba' alarmı! Yastık altında 1 gramı bile olan gardını alsın! Gram altın için rakam verildi!

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Altın fiyatları heyecanla takip edilirken, İslam Memiş çarşamba gününe dikkat çekti. Bu hafta altın fiyatları ne olur? Altın alalım mı, satalım mı?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın 2677 TL'ye kadar yükselirken, yatırımcılar yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları 'Çarşamba' günü için uyardı. Çarşamba günü altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Çarşamba günü piyasaları neler bekliyor? Altın alalım mı, bekleyelim mi? 

ALTIN YATIRIMCISINA 'ÇARŞAMBA' ALARMI!

İslam Memiş, altın yatırımcısını çarşamba günü için uyardı. Memiş, altın başta olmak üzere yatırım enstrümanlarının  günü kendine yeni bir yön belirleyeceğini açıkladı. Öte yandan Fed’in faiz indirim beklentisi piyasalar tarafından yeniden gözden geçirilecek. Yıl sonuna kadar iki faiz indirimi olup olmayacağı Çarşamba günü netleşecek. Yatırımcıların Çarşamba gününe dikkat etmeli. 

GRAM ALTIN BU HAFTA NE KADAR OLUR?YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, bu hafta içi için gram altıdaki beklentisini açıkladı. Memiş, ''2 bin 380-2 bin 480 dolar aralığı geçerliliğini koruyor. Düşüş ya da yükseliş için bu bant aralıklarının dışına çıkması gerekiyor. Bu hafta 2 bin 407-2 bin 435 dolar aralığını takip edeceğim.'' dedi. 

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI CANLI 12 AĞUSTOS 2024

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırmcıların odağında yer alıyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel canlı altın fiyatlarını takip ediyor. Bugün gram altın fiyatı 2677 lira, çeyrek altın fiyatı 4368 lira, tam altın fiyatı 17,403 lira, Tam altın fiyatı 17,403 lira, Ata altın fiyatı 17,777 liradan işlem görüyor.

Altın gümbür gümbür geliyor! Gram, çeyrek altın ne kadar? 12 Ağustos 2024 Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş tam gaz! Son dakika gram altın, çeyrek altın kaç TL? 11 Ağustos Kapalıçarşı canlı fiyatlar..