Altın & Dolar

Altın yatırımcısının etekleri tutuşacak! Altın alımına kısıtlama geliyor Ramazan Kurtoğlu çıldırdı! Yanlış yolda...

Altına olan talep hızla devam ederken, Hazine ve Maliye Bakanlığı, altın işlemlerine yeni yasaklar getireceğini açıkladı. Ekonomist Ramazan Kurtoğlu Bakan Şimşek'i işaret ederek 'yanlış yolda' dedi.

Altın yatırımcısını üzecek haber Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan geldi. Hazine ve Maliye Bakanlığı, altın işlemlerine yeni yasaklar getirmeye hazırlanıyor. Türk lirasını desteklemek ve enflasyonla mücadele amacıyla atılacak bu adımlar, altın yatırımlarını kısıtlamayı hedefliyor.

Altına olan talep hızla artarken gelen haber yatırımcıların eteklerini tutuşturdu. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, 'altın milli güvenlik silahı' diyerek Bakan Şimşek için 'yanlış yolda' diyerek sitem etti. İşte Kurtoğlu'nun sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o açıklama ve gelen yorumlar...  

Ramazan Kurtoğlu @KurtogluKagan

Altın Türk Milleti’nin binlerce yıllık temel TASARRUF aracıdır.Ayrıca faiz hassasiyeti olan milyonlarca insanımız tasarrufunu altında değerlendirir.Türk İstiklal Harbinde olduğu gibi bugünde ALTIN milli güvenlik silahıdır .Ama bakan M.Şimşek ALTINa takmış vaziyette, yanlış yolda.

Elinde avucunda 1 gram altını bile olanlar acil baksın! 7 Ağustos 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar oldu? 

Dolar yeni rekora imza attı! Doları olanlar köşeyi döndü! 7 Ağustos 2024 dolar/TL kuru!