Altın & Dolar

Altın yıktı geçti, dolar dur durak bilmiyor! Uzman isim olacakları peş peşe açıkladı! Eğer böyle giderse...

Siyasetçi Cemal Enginyurt kabine sonrasında altın ve dolar kurundaki gelişmeleri değerlendirdi ''altın yıktı geçti dolar kuru dur durak bilmiyor'' diyerek olacakları peş peşe açıkladı.  Siyasetçi Cemal Enginyurt ise gelişmeleri değerlendirerek ''Altın yıktı geçti, dolar dur durak bilmiyor'' dedi peş peşe açıkladı, eğer böyle giderse

Kabinenin belli olmasından sonra döviz ve altında hızlı yükseliş görüldü. Siyasetçi Cemal Enginyurt ise gelişmeleri değerlendirerek ''Altın yıktı geçti, dolar dur durak bilmiyor'' dedi peş peşe açıkladı, eğer böyle giderse... 

ALTIN YIKTI GEÇTİ! DOLAR DUR DURAK BİLMİYOR!

Siyasetçi Cemal Enginyurt kabine sonrasında rekor kıran altın ve dolar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cemal Enginyurt yeni haftada dolar kuru ve altının rekor kırdığını açıkladı.

 

 Enginyurt, “Dolar, Euro, Altın durmak bilmiyor. An itibariyle uçuşa geçtiler. Hemen saldırıya başlayacak olanlar! Sizin için hava hoş biliyorum. Lakin böyle giderse sıkıntı herkesi vuracak. Şimşek gelecek, Ekonomiyi düzeltecek dediniz bekliyoruz. Dolandırıcı diyenleri unuttuk.” dedi.

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından altın fiyatları merak ediliyor. ALtının ons fiyatı bugün 1941 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1360 lira, çeyrek altın 2236 lira, yarım altın 4459 lira, tam altın fiyatı 8958 lira, Ata altın fiyatı 9135 lira, Atabeşli altın fiyatı ise 46165 liradan işelm görüyor.

 
DOLAR/TL KURUNDA SON DURUM!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 21,106 lira, satış fiyatı ise 21,23 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 22,50 lira, satış fiyatı ise 22,69 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0687 bandından hareket ediyor. 

Doların 90 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar elinizi çabuk tutun! Dolar tam bu kadar olacak

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!