Altın & Gümüş

Kıymetli metal gümüşten şok hamle! Gümüş ortalığı yıktı geçti! Son dakika gelişmesi...

Küresel piyasalarda dolar kurunun değer kazanması gümüş fiyatlarının düşmesine neden oldu. Gümüş resmen ortalığı yıktı geçti. Peki güncel gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte 13 Temmuz 2022 gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi... jpg" />Geçtiğimiz hafta, psikolojik sınır olan 20 doları aşan ons gümüş, satışların hızlanmasının ardından tekrar düşmeye başladı

Geçtiğimiz hafta, psikolojik sınır olan 20 doları aşan ons gümüş, satışların hızlanmasının ardından tekrar düşmeye başladı. Gümüş gram fiyatları ise 12 lira seviyelerinden 10 lira seviyelerine kadar düştü. Gümüşteki bu şok hamle yatırımcıları şaşkına çevirdi.

Şu sıralar 19 doların biraz üzerinde hareket eden kıymetli metal gümüş, son 2 senenin en düşük seviyelerine geldi. Son bir ayda yüzde 13.6 gerileyen günüş fiyatlarındaki 1 senelik kayıp yüzde 26.56 oldu. Gümüş, endüstriyel kullanımının yoğun olması sebebi ile, bir resesyon tehdidi ortaya çıktığında negatif etkilenen ilk yatırım varlıklarından biridir.

Peki  gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş düşer mi, yükselir mi? İşte son dakika gümüş fiyatları 13 Temmuz 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Piyasalarda yaşanan enflasyon korkusu merkez bankalarını tekrar faiz artırma durumunda bırakırsa dolar endeksi daha da güçlenebilir.

Analistler bunun gerçekleşmesi halinde gümüşte destek bölgeleri olarak 19 doların altında ilk olarak 18.60 dolar seviyesinin görüleceğini söylüyor. Bu seviyenin aşağı yönlü kırılması, analistlere göre fiyatları 17 doların da altına sürükleyebilir ve Haziran 2020'nin en düşük seviyesi olan 16.95 dolar seviyesine kadar gerileyebilir. 

Peki gümüş fiyatları  bugün ne kadar? İşte 13 Temmuz 2022 gümüş piyasasında son durum...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gümüş yatırımcıları ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip edilen gümüş fiyatları bugün güne düşüşle başladı.

Gümüşün ons fiyatı bugün 19,03 dolar bandında işlem görüyor.  Dolardaki artışın etkisi ile kıymeti metallere olan talep azalmaya başladı. Gümüş fiyatları bugün alış fiyatı 10,58 TL, satış fiyatı 11,09 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş fiyatlarında son dakika: Gümüş yatırımcısına büyük şok! Gümüş sert çakıldı! İşte 12 Temmuz 2022 gümüşte son durum!

Gümüş fiyatlarında sıcak gelişme! 1 Gram gümüşü olanlar bile dikkat! İşte 10 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş fiyatları yükseliyor! Herkes bu rakamlara odaklandı...