04 / 05 / 2024

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini! Hemen bakın

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini! Hemen bakın

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer altın ve dolarda neler olacağını açıkladı. İşte altının yıl sonunda geleceği rakam...



Dolardaki artışın süreceğini dile getiren Selçuk Geçer, doların yılı 25 -30 TL seviyelerinde tamamladığında öpüp başınıza konulması gerektiğini söyledi. ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan ekonomist Selçuk Geçer, üst üste 75 baz puan artıran FED'in faiz konusunda kısmaya gideceğini dile getirdi.

Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, yaptığı açıklamada dolara olan eğilimin son dönemlerde azaldığını ve altına eğilimin arttığını dile getiren Selçuk Geçer, doların yükselişine oranla gram altınında yükseleceğini belirterek, yeni seviyelere de değindi.

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer den son dakika tahmini! Hemen bakın

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada dolarda o beklenen yükseliş geldiğinde gram altın 1200 TL sene sonunda 1500 seviyeleri test edeceğini dile getirerek, dolar 20 lira ons altın 1800 olduğunda, altının da yükselmeyi sürdüreceğini kaydetti.

Selçuk Geçer konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada dünyada yaşanan ekonomik krizin sonuçlarının ülkemiz için ağır olacağını dile getiren Selçuk Geçer, yaşanacak olan krizin derinleşmesi halinde 1000 TL seviyelerinde olan gram altının yıl sonunda 2000 TL'lere çıkacağını öne sürdü.

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada gerilim sonucunda dirençlerin şimdiden zorlanmaya başladığını kaydederek, söz konusu durumun sürmesiyle Türkiye ekonomisine ciddi zararlar doğuracağını söyledi.

Altın yerle bir oldu! Altını olanlara son dakika şoku! Altın ne zaman uçacak? İslam Memiş tarih verdi! Hemen bakın!

Altın 2 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği çıkan İslam Memiş son dakika rakamı verdi! Hemen bu flaş rakama bakın

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Tahminleri tek tek çıkan altının efendisi İslam Memiş rakam verdi! Hemen bakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön