15 / 08 / 2024

Dolar ne 50 TL, ne de 80 TL olacak! Doların geleceği asıl rakam belli oldu! Selçuk Geçer'den bomba dolar tahmini geldi!

Dolar ne 50 TL, ne de 80 TL olacak! Doların geleceği asıl rakam belli oldu! Selçuk Geçer'den bomba dolar tahmini geldi!

Dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika bomba dolar tahmini geldi. Geçer, doların geleceği rekor rakamı açıkladı.



Yaptığı dolar yorumları tüm dikkatleri üzerine çeken ekonomisT Selçuk Geçer'den son dakika dolar tahmini geldi. Önceki tahminlerinde doların ilk olarak 50 TL, ardından 80 TL olacağını söyleyerek yatırımcıları heyecanladıran Geçer, son dakika bomba dolar tahminini duyurdu. 

SELÇUK GEÇER'DEN BOMBA DOLAR TAHMİNİ!

Selçuk Geçer, her zaman dolar yatırımcılarını heyecanladıran açıklamalarda bulundu. Dolar kuru için ilk olarak 50 TL tahmini veren Geçer, son olarak doların 80 TL olacağını söylemişti. Şimdi ise dolar için öyle bir tahmin de bulundu ki yatırımcılar şaşkına döndü. 

Özellikle 2025 yılında dolar kurunun göreceği reel değerle ilgili değerledirme yapan Selçuk Geçer, önümüzdeki yıl baskının devam etmesi halinde dolar kurunda ulaşılacak reel değerin 80 TL olacağını öngörmüştü. 

Dolar ne 50 TL, ne de 80 TL olacak! Doların geleceği asıl rakam belli oldu! Selçuk Geçer den bomba dolar tahmini geldi!

DOLAR  100 TL OLACAK!

Selçuk Geçer, yurt dışında ekonomik sıkıntıların daha da derinleştiğini ve Türkiye'de kur artışının kaçınılmaz bir gerçek olduğunun altını çizdi.

Bu eğilimin devam etmesi halinde doların 100 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer, 'bu durumda şanslı olabilir miyiz?' diye sordu.

Öte yandan Geçer, sık sık yapılan baskıların doların reel değerini artıracağını söyleyerek uyarılarda bulundu. 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? DOLAR/TL KAÇ LİRA OLDU? 15 AĞUSTOS 2024 DOLAR/TL KURU

15 Ağustos dolar/TL kuru yatırıcıların odağında yer alıyor.  Milyonlarca kişi güncel döviz kurlarını merak ediyor. Bu hafta piyasalar ABD enflasyon rakamına odaklanmıştı. Dün açıklanan veriler  piyasaları etkiledi.  ABD'de enflasyon, temmuz ayında aylık bazda yüzde 0,2 ile beklentilere paralel, yıllık bazda yüzde 2,9 ile öngörülerin altında arttı.

Açıklanan kritik verilerin ardından  altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketlilik başlarken, dolar/TL kurunda yüzde 0,09 düşüş meydana geldi. Şu dakikalarda ise dolar/TL kuru 33,589 TL'den alınıp, 33,619 TL'den satılıyor.

Euro/TL kurunda da düşüş yaşandı. Euro/TL kuru alış fiyatı 36,714 TL, satış fiyatı 36,841 TL.

Euro dolar paritesi saat 15:53 itibariyle 1,0955 bandında hareket ediyor.

Gram altının yıl sonunda geleceği rakam resmen açıklandı! İslam Memiş son kez açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun!

Altında TÜFE etkisi! Gram altın 2 bin 700 TL'den işlem görüyor! Harem altın fiyatları 14 Ağustos 2024

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan dolar yorumu! Doların sabit kalması yabancı yatırımcıya yaradı!

Geri Dön