29 / 04 / 2024

Altın yıl sonunda işte tam da bu rakamı görecek! Gram altın için şok tahmin geldi! 1 gram bile altınınız varsa dikkat

Altın yıl sonunda işte tam da bu rakamı görecek! Gram altın için şok tahmin geldi! 1 gram bile altınınız varsa dikkat

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yıl sonunda gram altın için 1.450 lira tahmininin devam ettiğini söyledi. İşte detaylar...



Petrol fiyatlarındaki pozitif görünüm devam ettiğini söyleyen Piyasa Uzmanı İslam Memiş, Brent petrol varilin fiyatının yine 93 dolar seviyesinde olduğunu dile getirerek, yıl sonu 120-140 dolar aralığı öngörüsü olduğunu ve yükselişlerin devam edeceğini öngördüğünü söyledi..

Yaptığı açıklamada şu anda 1724 dolarda olsa da 1728 üzeri iki kapanış olmadıkça buradaki görünümün pozitif olduğunu söyleyemediğini kaydeden İslam Memiş, ABD'deki enflasyon verisinin çok önemli olduğunu da kaydetti.

Açıklanacak olan yeni verilerle beraber hem emtia hem pariteler hem de doların seyrinde daha net tablo göreceklerini dile getiren İslam Memiş, Amerikan enflasyon verisi piyasalar için oldukça önemli olduğunu söyledi.

Buna göre Fed 20 Eylül-21 Eylül'de yol haritasının belirleneceğini kaydeden İslam Memiş, Fed üyelerinden Şahin tonda açıklamaların devam ettiğini kaydederek,  75 puanlık faiz artırımını destekliyoruz dediklerini kaydetti. Fed'in 21 Eylül'deki 50 mi 75 mi beklentisi ne kadar 50 beklentisi yoğun olsa da trend 75'e doğru kaydığını kaydeden İslam Memiş, "Gram altın TL yine makas aralığına dikkat edin." dedi.

Altın yıl sonunda işte tam da bu rakamı görecek! Gram altın için şok tahmin geldi! 1 gram bile altınınız varsa dikkat

Fed'in 21 Eylül tarihindeki 50 mi 75 mi beklentisi ne kadar 50 beklentisi yoğun olsa da trend 75'e doğru kaydığını kaydeden İslam Memiş, "Gram altın TL yine makas aralığına dikkat edin." dedi.

TGRT Haber yayınında önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, gram altın için yıl sonu hedefinin halen geçerli olduğunu dile getirerek tüm emtiaların yükselişe geçtiğini söyledi.

Gram altının geçtiğimiz günlerde 1.000 lira altına düşmesine rağmen yeninden yükselişe geçmesiyle ilgili de önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, pozitif yükselişin sürdüğünü kaydetti.

“Yıl sonunda gram altın için 1.400 lira tahminim devam ettiğini kaydeden İslam Memiş Memiş, dolar/TL kurunda bir geri çekilme görülmesi durumunda ancak gram altında 1.000 liranın altının konuşulabileceğini dile getirdi.

Altın resmen yerle yeksan! 1 gram bile altını olanlar kahroldu! Hemen son dakika 14 Eylül 2022 altın fiyatlarına bakın!

Altında dananın kuyruğu kopuyor! Altın 1 hafta sonra işte tam da bu rakamı görecek! Flaş rakam peş peşe açıklandı!

Altında kıyamet koptu! 1 gram bile altını olanlar bile inanamadı! Hemen 13 Eylül 2022 altın fiyatlarına bakın!

Dolarda kıyamet koptu! Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön