06 / 05 / 2024

Altın Yükselmeye Devam Edecek! Uzmanından yatırımcılara uyarı geldi..

Altın Yükselmeye Devam Edecek! Uzmanından yatırımcılara uyarı geldi..

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ederken vatandaş da bir yandan gidişattan endişeli. Yukarı yönlü bir hareketliliğe devam eden altın hakkında uzmanlardan açıklama geldi. Ahlatıcı Yatırım Genel Müdür Yrd. Yücel Tonguç Erbaş altının gidişatı hakkında bazı açıklamalarda bulundu.



Altın hakkında konuşan Yücel Tonguç Erbaş, ‘’İçeride gram altın 1000 TL'nin üzerinde seyrediyor. Bu seviyenin altına düşmediği sürece daha önce altın almayanlar için gram altın hala bir tercih nedeni olabilir.’’ Şeklinde konuştu.


Açıklamalarına devam eden Ahlatıcı Genel Müdür Yrd. Yücel Tonguç Erbaş yatırım aracı olarak altın hakkında, ‘’İster dolar bazlı ister TL bazlı olsun hala geri çekildiğinde ve uygun fiyatlara geldiğinde yatırımcının tercih ettiği bir ürün olmaya devam edecek gibi duruyor.’’ Şeklinde konuşarak yatırımcı için altının hala çekici olduğunu ifade etti.


ALTIN YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?


Güncel altın fiyatları hakkında da yorumda bulunan Erbaş açıklamalarına altının yükselişinin devam edeceğini ifade ederek devam etti.


Ahlatıcı Genel Müdür Yrd. Yücel Tonguç Erbaş, ‘’Ne kadar çok ekonomilerin yavaşlayacağını duyduğumuz sürece çok sert olmasa da altının yükseleceği haberlerini duymaya devam edeceğiz.
İçeride gram altın 1000 TL'nin üzerinde seyrediyor. Bu seviyenin altına düşmediği sürece daha önce altın almayanlar için gram altın hala bir tercih nedeni olabilir. Ama önümüzdeki dönemde de ne ons altında ne de kurda çok sert bir aşağı yönlü bir hareket olmayacaksa eğer gram altın sene sonuna kadar 1000 TL üzerindeki konumunu koruyacaktır. Dolayısıyla altın, ister dolar bazlı ister TL bazlı olsun hala geri çekildiğinde ve uygun fiyatlara geldiğinde yatırımcının tercih ettiği bir ürün olmaya devam edecek gibi duruyor.’’ Dedi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön