28 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten o yatırımcılara yüreği ağza getiren açıklama: Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek!

İslam Memiş'ten o yatırımcılara yüreği ağza getiren açıklama: Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistinli militan grup Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırının ardından dünya ekonomisinde yaşanacak olasılıkları yazdı. Döviz ve altın yükselmeye devam edecek mi?  İslam Memiş, hangi yatırımcıları uyardı? İşte merak edilenler...



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistinli militan grup Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırının sonrasında dünya ekonomisinde yaşanılşacakları değelendirerek, altın ve döviz fiyatlaırının nasıl olacağını, yatırımcıları neler beklediğini açıkladı.

BÜYÜK TUFANA HAZIRLIK OLUN!

İslam Memiş yatırımcılara seslenerek ''elinizdeki varlıklara sahip çıkın büyük tufan var'' diyerek ekim ayında olacakları 2 aşamada ele aldı. Memiş konu ile ilgili daha önce yatırımcılara ekimi ikiye ayırın, dediğini yineledi diyerek ''Geçen hafta yine “Manipülasyon fiyatlaması var, bu işin arkasında büyük bir iş var, varlıklarınıza sahip çıkın, büyük tufana hazırlık yapın” uyarılarımı anımsatmak isterim. Bugün her şeyi net olarak görmüş olduk.'' ifadelerini kullandı. 

 İslam Memiş ten o yatırımcılara yüreği ağza getiren açıklama: Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek!

BİR SABAH BATMA İHTİMALİNİZ ÇOK YÜKSEK!

İslam Memiş altın, dolar ve euro kurunu değerlendirerek yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.

Memiş dolar için  29,70 TL, gram altın da 1.880, Borsa da 7.500 puan altı 7.150 puan gibi beklentilerileri olduğunu açıkladı.

Memiş, bugünden itibaren piyasada günlük veya aylık işlem yapanların dikkat etmesini söyleyerek,  ''Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek olur.'' diyerek uyardı. 

 İslam Memiş ten o yatırımcılara yüreği ağza getiren açıklama: Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek!

SAVAŞ FİYATLAMASI YENİ BAŞLIYOR

Memiş, savaş sonrası ilk günkü verileri açıkladı. Savaş sornası altın, dolar  ve euronun hangi seviyelere geldiğini açıklayan Memiş ''Bugün savaş sonrası ilk günümüz'' dedi. 

Memiş, cuma günü ile bugün arasındaki farkı da açıkladı.  Dolar/TL 27,57’den 28,12’ye Avro/TL 29,22’den 29,74’e Gram altın 1.701’den 1.743’e Ons altın 1.833 dolardan 1.855 dolara yükselirken Borsa 8.464 puandan 7.900 puana geriledi. 

Memiş ''Dediğim gibi, bugün daha ilk günümüz. Yani, savaş fiyatlaması daha yeni başladı!'' diyerek piyasalarda hareketliliklerin olacağının sinyaliin verdi. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliş resmen başladı! 9 Ekim Pazartesi canlı altın fiyatları

'Altın fiyatları ne zaman yükselecek?' sorusuna Hatice Kolçak'tan net yanıt geldi!

 


Geri Dön