28 / 04 / 2024

'Altın fiyatları ne zaman yükselecek?' sorusuna Hatice Kolçak'tan net yanıt geldi!

'Altın fiyatları ne zaman yükselecek?' sorusuna Hatice Kolçak'tan net yanıt geldi!

Son zamanlarda düşüşe geçen altın fiyatları için Ekonomist Hatice Kolçak'tan tarihi açıklama geldi. Kolçak altın fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.



Altın fiyatları son zamanlarda sert düşüş yaşadı. Dolar kuru TL karşısında yükselişe geçerek tarihi rekorunu kırarken altın fiyatları gerilemeye başladı. Gram altın 1.700 liranın altına düşerken, yatırımcılar panik olmaya başladı. Yatırımcılar altın almak veya bozdurmak için ''Altın fiyatları ne zaman yükselecek? Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırırken Ekonomist Hatice Kolçak'tan tarih açıklaması geldi. 

 Altın fiyatları ne zaman yükselecek? sorusuna Hatice Kolçak tan net yanıt geldi!

ALTIN FİYATLARI NE ZAMAN YÜKSELECEK?

Altın piyasalarında son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili değerlendirme yapan Hatice Kolçak, ons altının yukarı çıkıp geri geldiğinin vurgusunu yaptı. ABD'den gelen son verilere göre ons altında büyük gelişmelere neden olacak durumun olmadığı belirtilirken, düşüşlerin uzun vadede olmayacağını açıkladı.

Kolçak ' Altın fiyatları ne zaman yükselecek?' sorusuna şu yanıtı verdi. Kısa vadede değil ama uzun vadede en az 1 yıl kadar altın tarafında sabredilmesi gerektiğini ifade eden Hatice Kolçak, altında yine yükselişlerin gelebileceğini kaydetti. 1 ay gibi kısa vadede para kazanmayı beklemenin mantıklı olmadığının vurgusunu yapan Kolçak yatırımcılara sabırlı olmaları konusunda uyardı. 

 Altın fiyatları ne zaman yükselecek? sorusuna Hatice Kolçak tan net yanıt geldi!

ŞU GÜNLERDE ALTIN ALALIM MI?

Uzmanlar altındaki düşüşlerin her zaman alım fırsatı olduğunu belirtiyor. Gram altın sahiplerine de önemli uyarılarda bulunan Hatice Kolçak, bu dönemde özellikle ekonomik gelişmelerin yakından takip edilmesi ve piyasa koşullarının göz önünde bulundurularak doğru strateji izlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Gram altın tarafında düşüşlerin olduğunu belirten Hatice Kolçak, bu nedenle çok büyük bir hareket olmadığını aktardı. Satış yerine alım fırsatlarının doğduğu süreçten geçildiğini açıklayarak bu seviyelerden alım yapılabileceğini belirtti.

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR? 

7 Ekim Cumartesi altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar özellikle gram altının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün gram altın Kapalıçarşı'da 1706 TL'den işlem görüyor. Çeyrek altın ise bugün 2787 liradan satılıyor. 

Altın, dolar, borsa ve euro... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

'Elinizdeki altınlara sahip çıkın' diyen İslam Memiş yükseliş için tarih verdi!


 


Geri Dön