02 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist 'Altın Çağı' başlıyor dedi ve tarih verdi! Altında oyuna gelmeyin! Altını olan zengin olacak!

 Ünlü ekonomist 'Altın Çağı' başlıyor dedi ve tarih verdi! Altında oyuna gelmeyin! Altını olan zengin olacak!

Altın fiyatlarının bir düşüp bir yükselmesinden sonra vatandaşlar ve yatırımcılar gözlerini analistlerin açıklamalarına çevirdi. Peki altın fiyatları ne zaman yükselecek? Altında düşüş devam edecek mi? İşte detaylar...



Altın fiyatlarının bir düşüp bir yükselmesinden sonra vatandaşlar ve yatırımcılar gözlerini analistlerin açıklamalarına çevirdi. İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu, küçük yatırımcının vazgeçilmez olan altınla yönelik önemli bir açıklamada bulundu.

 Ünlü ekonomist Altın Çağı başlıyor dedi ve tarih verdi! Altında oyuna gelmeyin! Altını olan zengin olacak!

Ons altın ve dolar kurundan etkilenen gram altında yatay seyrini sürdürüyor. Ons altının 100 dolara yakın gerileme göstermesinden sonra 950 TL bandına kadar düşen gram altının ne yönde seyredeceği merakla takip ediliyor. Yatırımcılarda telaş devam ederken  İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu, altın fiyatlarına hakkında önemli bir tahminde bulundu.

Ramazan Kurtoğlu resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, altın için beklemede kalanların zengin olacağını belirterek "Dört kıymetli metalde(Altın-Platin-Palladyum-Gümüş) yani gerçek parada ALTIN merkezli küresel bir spekülasyon var ve devam edecek. Altındaki sığ dalgalarla halkın elindeki altınları toplamak derdindeler. Bu oyunu 1934-74 arasında Amerikalılara oynadılar. 2023/2028 altının altın çağı" diyerek açıkladı.

Peki altın bugün ne kadar? Gram altın kaç TL? İşte 20 Temmuz 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön