28 / 04 / 2024

Altın zincir kolye fiyatı ne kadar? Altın zincir kolye fiyatı kaç TL? Elizi 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Altın zincir kolye fiyatı ne kadar? Altın zincir kolye fiyatı kaç TL? Elizi 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Geleneksel, ve modern olarak kullanılabilen altın zincir kolyeler her zaman en çok tercih edilen altın takılar arasında yer alıyor. Peki her zevke hitap eden bu altın zincir kolye fiyatı ne kadar? Altın zincir kolye fiyatı kaç TL? 2 Aralık 2022 Elizi fiyat listesi.



Kadınların güzelliğini tamamlayan altın zincir kolye modelleri vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Pek çok çeşidi bulunan altın kolyeler her zevke uygun şekilde üretiliyor. 

Her zevke hitap eden, 14 ya da 22 ayar olan altın zincirler, sade şekilde kullanıldığında dahi şık bir görüntü sergiliyor. Peki Altın zincir kolye fiyatı ne kadar? Altın zincir kolye fiyatı kaç TL? 2 Aralık 2022 Elizi fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön