07 / 05 / 2024

Altınbaş, Bosna'da mağaza açtı

Altınbaş, Bosna'da mağaza açtı

Türkiye ve dünyada 130 bayisi ve 3 binin üzerinde satış noktası bulunan Altınbaş, 2009 stratejik büyüme hedefleri çerçevesinde yeni bayisini Bosna-Hersek'de açtı



Bosna'nın ilk büyük ve modern alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Saraybosna'daki Sarajevo-BBI Centar'da bulunan Altınbaş mağazasının açılış kurdelesini İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Altınbaş Holding Başkanı İmam Altınbaş kesti. Tango gösterisinin ardından en yeni koleksiyon takı defilesi ile sunuldu.  (Sabah)

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Altınbaş 2009'un ilk mağazasını açtı

Dünyada 3 binin üzerinde satış noktası bulunan Altınbaş, 2009'un ilk bayisini Bosna Hersek'te açtı

Türkiye ve dünyada 130 bayii ve 3 binin üzerinde satış noktası bulunan Altınbaş, 2009 stratejik büyüme hedefleri çerçevesinde yeni bayisini Bosna-Hersek'te açtı. Bosna'nın ilk büyük ve modern alışveriş merkezi Sarajevo-BBI Centar 'da bulunan mağazanın açılışı görkemli bir defile ve organizasyonla gerçekleşti.

KURDELAYI BAKAN KESTİ

Açılış kurdelesini İçişleri Bakanı Sayın Beşir Atalay ve Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş'ın kestiği törende, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mücevherat Grubu üst düzey yetkilileri hazır bulundu. Çok sayıda davetlinin bulunduğu organizasyon Libya, Malezya, Suudi Arabistan, Mısır, Hırvatistan ve Yunanistan Başkonsolosları ve diğer komşu ülke konsolosluk temsilcilerinin de katılımı ile gerçekleşti. Bosna Hersek cemiyet hayatının seçkin davetlileri de tango gösterisi ardından en yeni Altınbaş Koleksiyonları'yla sunulan takı defilesi ile keyifli anlar yaşadı. Sektöre pek çok ilk kazandıran Altınbaş, Yurtdışındaki yaygın lokasyonlarla, Bükreş, Köstence, Makedonya, Bulgaristan, Kıbrıs ve Avustralya'da tüm dünya kadınlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor.
Yenişafak


Geri Dön