03 / 05 / 2024

Altında 250 liralık sıçrama! İslam Memiş net tarih verdi

Altında 250 liralık sıçrama! İslam Memiş net tarih verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin flaş bir tahmin yaptı. Altın yatırımcısına seslenen İslam Memiş, hem tarih hem de yeni rakam verdi. Altın tam 250 lira birden fırlayacak. İşte tüm detaylar...



Altının gram fiyatı 1237 TL seviyesinde işlem görmekte. Geçen hafta altının ons fiyatına paralel değer kaybeden altının gram fiyatı, haftayı yüzde 0,58 azalışla 1243 TL'den tamamlamış oldu.

Çeyrek altın ise 2 bin 40 TL, Cumhuriyet altını da 8 bin 250 TL'den satışa sunuluyor. Altının ons fiyatı haftayı yüzde 0,66 düşüşle 2 bin 7 dolardan tamamlamış oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön