01 / 05 / 2024

Altında beklenmedik hamle! Gram altın 8 lira kaybettirdi!

Altında beklenmedik hamle! Gram altın 8 lira kaybettirdi!

Milyonların yakından takip ettiği altının onsu haftanın ikinci işlem gününe 1935 dolardan başlardı. Gün içerisinde düşüşe geçen altın fiyatları kaç lira oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın, Atabeşli ne kadar oldu?



22 MART 2022 SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altının onsu dün güne 1927 dolardan başlarken bugün ise 1935 dolardan başladı. Şu dakikalarda altının onsu 1916 dolardan işlem görüyor. Gram altın şu anda 921 lira, çeyrek altın 1,506 lira, yarım altın 3,013 lira, tam altın 6,003 lira, Ata altın 6,159 lira, gremse altın 14,976 lira, Atabeşli 30,630 liradan satışa sunuluyor. 

Altın güç topluyor! Altının onsu bugün 8 dolar kazandırdı!

Altını olanlar kazançlı çıkıyor! Gram bugün 2 lira kazandırdı...

Altının yönü yukarı: Gram altın bugün 7 lira arttı! İşte son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatlarında FED rüzgarı! Altın güç topluyor!

FED kararı sonrası altın fiyatları ne oldu?

FED öncesi gram altın, çeyrek altın kaç lira? İşte son dakika altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön