Altın & Dolar

Altında dananın kuyruğu perşembe günü kopacak! 'Altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusuna İslam Memiş'ten net cevap! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın piyasasının perşembeye odaklandığını açıkladı. Perşembe günü altın fiyatları ne olur? Altın yükselecek mi, düşecek mi?

Altın fiyatları, cuma günü açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Yeni haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusunu merak ederken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, perşembeyi işaret etti ve açıkladı.

İSLAM MEMİŞ PERŞEMBEYİ İŞARET ETTİ

Piyasa uzmanı İslam Memiş, salı günkü Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları ile perşembe günkü ABD enflasyonuna dikkat çekerek altın yatırımcılarını uyardı. 

Memiş, bu haftayı Perşembe’den önce Perşembe’den sonra diye ikiye ayıracağını söyleyerek 'altın fiyatları ne olur?' sorusunu yanıtladı. 

ALTIN, ABD ENFLASYON VERİLERİNE ODAKLANDI

Bu hafta küresel piyasalar veri odaklı gelişmeleri takip edecek. ABD enflasyon verisi ve Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları bu haftanın önemli başlıkları olarak kaydedilecek. Özellikle ABD enflasyon verisi bu hafta para piyasalarında yeni fiyatlamalara neden olacak" diyen Memiş, yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu. 

ALTIN ALALIM MI, BEKLEYELİM Mİ?

Memiş, ABD Tarım Dışı İstihdam Verisi sonrası yeni bir bant aralığına dikkat çekerek altında ''2 bin 350-2 bin 400 dolar aralığı. Artık düşüş ya da yükseliş yönlü hareketler için bu bant aralıklarının dışına çıkması gerekiyor.

Bu hafta 2 bin 350-2 bin 400 dolar aralığını takip edeceğim Gram altın yatırımcısı ons’u takip etmeye devam.
Orada takip edeceğim bant aralığı biraz daha geniş. 2 bin 420-2 bin 520 lira aralığı.

Çünkü ons altında yaşanan dalgalanma, gram altın da makas aralığının açılmasına neden oluyor. Temmuz için uyarılarım vardı. Temmuz geldi, yükseliş başladı.

Düşüşleri alım fırsatı olarak görmeye devam edeceğim.'' diyerek altında alım fırsatının bu hafta da devam edeceğinin altın çizdi. 

Kapalıçarşı 8 Temmuz altın fiyatları: Ata altın, Reşat altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar? 

Bankalardan altın alanlar yandı! 'İstediğin zaman fiziki olarak al, masraf yok' diyorlar! Sakın inanmayın!