11 / 05 / 2024

Altında devlet sırrı gibi saklanan çok gizli ayrıntıyı verdi! Bekleyen çok kazanacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Altında devlet sırrı gibi saklanan çok gizli ayrıntıyı verdi! Bekleyen çok kazanacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Bu hafta altın fiyatları, rekor üstüne rekor kırarak yükselmeye devam etti. Ancak, dolardaki toparlanma nedeniyle altın değeri yüzde 2 değer kaybetti. İslam Memiş, altındaki bu düşüş sonrasında "Bekleyen kazanacak" diyerek yaz aylarına gönderme yaptı.



ABD enflasyon verileri ve bankacılık krizleri sonrası dolar, bir yılın en düşük seviyelerine gerilerken altın ve gümüş gibi değerli metaller tarihin en yüksek seviyelerini ardı ardına kırdı. Dolar endeksindeki toparlanma, küresel piyasalarda altın ve gümüş fiyatlarında bir düşüşe neden oldu. Ancak Finans Analisti İslam Memiş, gelecekte altın ve gümüş fiyatlarının yatırımcılarına kazandırmaya devam edeceğini ifade etti. 

Tgrthabere göre; yatırımcı ilgisinin artması ve dolar/TL kuru artışı sebebiyle gram altın, tarihin en yüksek seviyelerine ulaştı. Ancak haftanın son gününde dolar endeksindeki toparlanma ve ons altındaki gerileme nedeniyle değer kaybetti. Ons altındaki gerilemede, ABD'de perakende satışların beklentilerin altında kalması etkili oldu. Bu durum gram altının 1.246 liraya kadar gerilemesine neden oldu.


Geri Dön