12 / 05 / 2024

Altında devlet sırrı gibi saklanan çok gizli ayrıntıyı verdi! Bekleyen çok kazanacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Altında devlet sırrı gibi saklanan çok gizli ayrıntıyı verdi! Bekleyen çok kazanacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Bu hafta altın fiyatları, rekor üstüne rekor kırarak yükselmeye devam etti. Ancak, dolardaki toparlanma nedeniyle altın değeri yüzde 2 değer kaybetti. İslam Memiş, altındaki bu düşüş sonrasında "Bekleyen kazanacak" diyerek yaz aylarına gönderme yaptı.



Gümüş fiyatları da diğer madenler gibi yaşanan gelişmelerden etkilendi. 18 Nisan 2022'den sonra gümüş, bu yılın başından itibaren yüzde 8 artarak en yüksek seviyeyi gördü. Gümüşün ons fiyatı 26 dolara kadar çıkarken gram fiyatı da 16,23 lira seviyelerine yükseldi. Ancak daha sonra ons fiyatındaki düşüşe bağlı olarak gram fiyatı da 15,81 seviyelerine geriledi.

İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI!

Finans analisti İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerinde yaz aylarında altının 2.350 dolara kadar yükselebileceğini ifade etti. Merkez bankalarının faiz artırımını sonlandırıp belirsizliklerin devam ettiği ortamda banka iflaslarının farklı ülkelere sıçrayabileceğini belirten Memiş, yatırımcılara elinde altın olanların bozdurmak için acele etmemelerini ve yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğini söyledi. Elinde altın olmayan yatırımcılar için ise ara ara fırsatların geleceğini belirten Memiş, bunları yılın son alım fırsatı olarak değerlendirmeleri gerektiğini önerdi. Seçim sürecinde olunması nedeniyle daha net yorum yapılabilmesi için seçim sonrasını beklemeyi tavsiye eden Memiş, bugün oluşan koşulların yeni zirvelerin işaret ettiğini vurguladı.

İslam Memiş'in "Bekleyen kazanacak" sözü, altın yatırımcılarına sabırlı olmaları ve uzun vadede kazanç elde etme fırsatı bulacaklarını hatırlatıyor olabilir. Ayrıca yaz aylarına işaret etmesi, genellikle düşük işlem hacmiyle birlikte gelen bir dönem olması nedeniyle altın fiyatlarındaki dalgalanmaların daha da artabileceğini düşündürebilir.

Ancak, altın fiyatlarındaki hareketliliği yalnızca bir faktöre bağlamak mümkün değildir ve bu nedenle yatırımcıların piyasayı sürekli olarak takip etmeleri ve doğru kararlar almaları önemlidir.

Prim borcu olan EYT’lilere özel ihtiyaç kredileri sunulmaya başladı!
Aile Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı müjdesi...Flaş Nisan 2023 açıklaması!
ING geriden koşup geldi müşterilerine bomba müjdeyi verdi! Duyan inanamayacak!

Geri Dön