Kent Haberleri

Altında dudak uçuklatan rekor rakam şimdi geldi! Dev Banka ''bekleyin'' dedi! Bu rakamı gören bayram edecek

Altın fiyatları ABD büyüme verilerinin açıklanmasının ardından gerilemeye başladı. Altın fiyatları tam düştü derken altında uçuklatan rekor rakam geldi. Dev Banka ''bekleyin'' dedi! Bu rakamı gören bayram edecek. Ons altının fiyatı 1950 dolara kadar yükslelirken gram altın 1178 lira oldu

Altın fiyatları dün rekor kırdı. Ons altının fiyatı 1950 dolara kadar yükslelirken gram altın 1178 lira oldu. Bugün altın fiyatları ABD büyüme verilerinin ardından düşmeye başladı. Ons altın 1930 dolara kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirirken dudak uçuktan rekor rakam geldi. Dev Banka ''bekleyin'' dedi! Bu rakamı gören bayram edecek...

ALTINDA DUDAK UÇUKLATAN REKOR RAKAM!

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlarken yatırımcılar altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri takip etmeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatları ne olur? Altın yükselecek mi? Altın fiyatları yükselişe geçecek mi? sorularını araştırmaya başladı.

Yatırımcılar altın fiyatları tam düştü derken dev banka analistlerinden açıklamalar geldi.

Altın fiyatlarının tekrar yükselişe geçerek rekor kıracağını açıklayan Saxo Bank'ta emtia stratejisti Ole Hansen altının kısa süre içinde yeniden rekor seviyelere çıkabileceğinin altını çizdi.

Ukrayna Rusya Savaşı’nın küresel ekonomileri döviz yerine altına yöneltebileceği görüşünü destekleyen Hansen, hükümetler için altının daha çekici hale gelebileceğini ifade etti.  Hansen ons altın 3 bin dolar seviyelerine kadar çıkacağını belirtti.

Altın için bir değerlendirme de IG Market stratejisti Yeap Jun Rong'tan geldi. Yeap Jun Rong: "Altının bu yıl 2.000 doları görmesi mümkün. Ancak bunun için ABD Merkez Bankası Fed’in mevcut piyasa faiz artırımı beklentilerini doğrulamak için şahin tonda bir düşüş görmemiz gerekiyor" açıklamasını yaptı.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını takip ediyor. Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün şu şekilde. Gram altın 1.185 liradan satılırken, çeyrek altın fiyatı 1.937 lira. Yarım altın 3875 lira, tam altın fiyatı ise 7720 lira, Ata altın fiyatı 7919 lira  oldu. Altının ons fiyatı ise 1930 dolardan değerleniyor.

Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler resmen beyninden vuruldu! 27 Ocak 2023 canlı altın fiyatları