05 / 05 / 2024

Altında fırtına değil tsunami geliyor!  Altın 15 gün sonra böyle olacak! Acil bakın

Altında fırtına değil tsunami geliyor!  Altın 15 gün sonra böyle olacak! Acil bakın

Altın fiyatlarında inişli çıkışlı seyir devam ediyor. Altın fiyatlarının ne olacağını merak edenler için 15 gün sonrası işaret edildi. Altında fırtına değil tsunami geliyor.



RÜZGAR DEĞİL TSUNAMİ GELİYOR...

Altında 114 gün sonra büyük düşüşlerin olacağını açıklayan uzman isim altında rüzgar değil tsunaminin geldiğini şu sözlerle açıkladı...

City Index’te kıdemli piyasa analisti Matt Simpson şunları söyledi: “Fed toplantısına iki haftadan biraz daha uzun bir süre var. ‘Karartma dönemi’ hızla yaklaşıyor.

 Altında fırtına değil tsunami geliyor!  Altın 15 gün sonra böyle olacak! Acil bakın

Bu sebepten, Fed üyelerinden bu hafta yapılacak herhangi bir yorum, fed politikasında iğneyi hareket ettirme kabiliyetine sahip.

Bundan dolayı yatırımcılar bu konuşmaları yakından takip edecek. 75 baz puanlık bir artışa atıfta bulunan herhangi bir yorum, muhtemelen altın fiyatlarını baskı altında tutacak” dedi.

Altın ve dolar alacakların yeni yatırımı gümüş! Elinde gümüş olanlar çabuk harekete geçin

Yastık altında doları olanlar bu habere hemen bir göz atın! Dolar yarın işte bu kadar olacak!

Altın fiyatları taş üstünde taş bırakmadı! Elinde bir gram bile altını olan hemen bakın! 7 Eylül 2022 altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön