05 / 05 / 2024

Altında fırtına değil tsunami geliyor!  Altın 15 gün sonra böyle olacak! Acil bakın

Altında fırtına değil tsunami geliyor!  Altın 15 gün sonra böyle olacak! Acil bakın

Altın fiyatlarında inişli çıkışlı seyir devam ediyor. Altın fiyatlarının ne olacağını merak edenler için 15 gün sonrası işaret edildi. Altında fırtına değil tsunami geliyor.



FED'İN FAİZ KARARI BEKLENTİSİ...

FED 14 gün sonra faiz kararını açıklayacak. ABD Merkes Bankası'nın (FED) eylül ayı toplantısında alacağıkararlar hala belirsiliğine devam ediyor.  Bir önceki toplantısında yapmış olduğu ''şahin'' tonda  açıkalamrından sonra FED'in faiz oranlarını artıracağı sinyalleri geldi.

Fed'in 20-21 Eylül tarihlerinde yani yaklaşık 14 gün sonra  75 baz puanlık faiz artırımına gitme ihtimalinin yüzde 58 olduğu belirtiliyor.

 Altında fırtına değil tsunami geliyor!  Altın 15 gün sonra böyle olacak! Acil bakın
Banka  3 toplantısında toplşamda 175 baz puanlık artış yaparak yıl sonunda politika faizini 400 ila 425 aralığına yükseltmiş olacak.

Bu durum ise piyasaları oldukça hareketlendirecek. Dolar yükselmeye devam edecek ve emtia ve altın fiyatları üzerindeki baskı da artmaya devam edecek.

Bu gelişemeler 15 gün sonra yaşanacak. Altın fiyatarı için 15 gün sonrasını işaret eden uzman isim altın fiyatlarının ne kadar olacağını değerlendirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön