Altın & Gümüş

Altında herkesin bildiği yol haritası resmen değişti! Altın kahini yeni tarihi ilk kez açıkladı!

Altın kahini olarak bilinen finans analisti İslam Memiş altın için yeni tarih verdi. Peki altın yükselecek mi? Altın için açıklanan tarih ne zaman? İşte İslam Memiş'in açıklamaları...Fed’in enflasyonla kararlı bir biçimde mücadele edeceği ve faiz artırım sürecine sıkı biçimde devam edeceği açıklamalarına rağmen dolar endeksi değerlendi

Yurt içinde dolar/TL kuru ve altın hareketliliği sürerken küresel piyasalarda da yükseliş sürüyor. Fed’in enflasyonla kararlı bir biçimde mücadele edeceği ve faiz artırım sürecine sıkı biçimde devam edeceği açıklamalarına rağmen dolar endeksi değerlendi. 

Açıklanan resmi rakamlara göre, buna bağlı olarak yükselişine devam eden ons altın da 1.850 üzerinde tutunmayı başardı. 

Ünlü ekonomist İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları..

Piyasa kahini olarak bilinen İslam Memiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması beklenen yeni ekonomi paketleriyle yatırımcının ''Döviz ve enflasyonun gerilemesi vatandaşın cebine yansıyacak mı?'' sorusuna da yanıt verdi. İslam Memiş verdiği yanıtta ''Bunun cevabı Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Maliye ayağında'' dedi.

ALTINDA PLAN DEĞİŞTİ 

Açıklanan resmi rakamlara göre, gram altın ve dolar hem yurt içi hem de küresel piyasalardan gelecek veriler doğrultusunda yükselişine devam etti. 

TGRTHaber'den Zehra Erdin'in haberine göre, geçtiğimiz hafta enflasyon verisi beklentilerin altında kalırken piyasalarda süper bono bekleyişi devam ediyor. Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş bu haftanın çok önemli olduğuna değinerek,  ekonomide yeni paketlerin kısa sürede açıklanmasını beklediğini söyledi. Memiş ayrıca söz konusu paketin dolar kurunu 16 TL altına çekebileceğini ve ve piyasalarda ters rüzgara neden olabileceğini de söyledi. 

6 Haziran 2022 son dakika altın fiyatları! Elinde gram altın, çeyrek altını olanlar dikkat! İşte güncel altın fiyatları

Altını olanlara çok kritik son dakika uyarısı! Fırtına bulutları süper kasırgaya döndü! Kendinizi bu sona hazırlayın!

Piyasa Kahini İslam Memiş’ten acemi yatırımcılara kritik uyarı! Altın ve dolar için hem rakam hem de tarih verdi