04 / 05 / 2024

Altında kahreden haber şimdi geldi! Yatırımcılar şok oldu! Rakamları gören 'bu kadar da olmaz' dedi...

Altında kahreden haber şimdi geldi! Yatırımcılar şok oldu! Rakamları gören 'bu kadar da olmaz' dedi...

Piyasalarda altın fiyatları takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları öyle seviyelere düştü ki fiyatları gören yatırımcılar 'bu kadar da olmaz' dedi. İşte altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...



20 YILIN EN YÜKSEK SEVİYESİ

Mart ayında faiz oranlarını 25 baz puan artıran Fed, Mayıs ayında 50 baz puan, Haziran ayında ise 75 baz puanlık adımlar attı. Birleşik Krallık, Kanada ve İsviçre gibi gelişmiş ülkelerin merkez bankalarının yanı sıra birçok gelişmekte olan ülkenin merkez bankaları faiz artışlarını güçlendirdikçe nakde dönüş arttı. Dolar göstergesi 20 yılın en yüksek seviyesine yükseldi. ABD tahvillerinin getirilerindeki artış da altının çekiciliğini azalttı.

Altında kahreden haber şimdi geldi! Yatırımcılar şok oldu! Rakamları gören bu kadar da olmaz dedi...

Yılın ilk yarısındaki kazanımlarından biri olan altın, ikinci yarıya yüzde 1 düşüşle başladı. Ocak ayında yılın en düşük seviyesi olarak test edilen 1.780 dolar, en yakın destek noktası olarak izleniyor. Ancak Avrupa Merkez Bankası'nın beklenenden daha şahin bir faiz başlangıcı yapması durumunda, ayın geri kalanında altın satış eğiliminin devam edeceği düşünülüyor. Altın için 1.847 dolar seviyesindeki direnç izleniyor.

Altına büyük darbe! Hindistan son noktayı koydu! Neler oluyor!

Dev kurumdan altın için yeni açıklama! Nefesler kesildi! Altın Fiyatları önümüzdeki aylarda bu kadar olacak....

1 Temmuz 2022 altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön