28 / 04 / 2024

Altında kasım rüzgarı geliyor! İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bunu yapan batar...

Altında kasım rüzgarı geliyor! İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bunu yapan batar...

Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları 1854 liradan güne başlarken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Kasım ayında bunu yapan batar...



Altın ve para piyasları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yatırımcıları kasım ayı için uyardı.

VARLIKLARINIZA SAHİP ÇIKIN!

İslam Memiş, Kasım ayına dair, 2023 için 'Piyasanın kontrolü teknik ve mantıkla değil, manipülasyonda'Yapmanız gereken şey varlıklarınıza sahip çıkmak. Elindekini sattırmak için her türlü manipülasyon yapmalarına hazır ol. Kasım ayı kazanma ayı değil, batırma ayı.'' diyerek yatırımcılara ellerindeki varlıklara sahip çıkmaları konusunda uyardı. Öte yandan Memiş yatırımcıların sessice kenarda beklemelerini söyleyerek '' Hayaller 24, gerçekler 28,16. TL'' diyerek dolar kurundaki son dakika gelişmeye değindi.

Altında kasım rüzgarı geliyor! İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bunu yapan batar...

ALTIN UCUZ DEĞİL, BEDAVA!

İslam Memiş yaptığı başka bir açıklamada  ekim ayı için altının ucuz değil bedava olduğunu vurgulayarak altın alanların çok güzel hareket yaptığını ama dinlemeyenlerin zarar ettiğini belirtti.

Uzman isim gram altına yönelik şu açıklamayı yaptı: "Gram altın TL serbest piyasalarda 1835-1840 lirada. Elimde TL var, ben bu seviyeden altın alır mıyım? sorusuna ise Hayır, beklerdim.'' yanıtını vererek nedenini şu şekilde açıkladı. Memiş: '' Gram altında 1780 lirayı zikrettim. Dolar gerilemediği için hala 1840 lira seviyesinde gram altın. Gram altın normalde bugün 1780 lirada olmalıydı. Ben altın almak için beklemeye devam ediyorum. Biraz bekleyelim." dedi.

Altında kasım rüzgarı geliyor! İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bunu yapan batar...

SON DAKİLA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.  Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Ons altın bugün 1994 doalrdan işlem görüyor. Altının ons fiyatı hafta sonu  2000 dolar seviyesini geçmişti. Bugün gram altın 1847 lira, çeyrek altın 3017 lira, yarım altın 6034 lira, tam altın 12,018 lira, Ata altın 12,334 lira, Atabeşli altın 61,574 liradan satışa sunuluyor.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Dolarda tansiyon yükselten tablo: 4 TL birden düşmüştü! Google'da dolar neden 24.05 TL oldu?

Çeyrek altın değil, 1 gram altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Darphaneden haber var! 30 gününüz kaldı...

 


Geri Dön