04 / 05 / 2024

Altında neler oluyor? Büyük kıyamete son 4 gün!

Altında neler oluyor? Büyük kıyamete son 4 gün!

Altın yatırımcıları gelecek hafta gerçekleşecek Fed toplantısında ürem artış patikasına dair işaretlere odaklanırken, fiyatlamalarda davranışlarında ölçülü bir seyir izleniyor.



Piyasa, Fed'in gelecekteki ürem artırım yolunun ana yönünü idrak etmek için gelecek haftaki toplantıyı beklerken altın yatay seyretti.

Altın piyasada ons başına 1.664 dolar civarında işlem görüyordu.

Altında neler oluyor? Büyük kıyamete son 4 gün!

Fed'in bu sene başlatmış olduğu agresif parasal sıkılaştırma, doları yükselterek dibine baskı yaptı. Geleneksel olarak güvenilir liman varlıkları, Mart ayındaki zirvelerinden ortalama yüzde 20 düştü.

Bu haftaki Amerika verileri, Fed'in ekonomiyi soğutma çabalarının meyve vermeye başlaması ve yeni mesken satışlarının düşmesiyle hizmet ve imalat sektörlerinde düşüşün sinyalini veriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön