15 / 06 / 2024

Altında rekor geldi! Sıkı durun: Asıl zirve o tarihte

Altında rekor geldi! Sıkı durun: Asıl zirve o tarihte

Gram altın fiyatı ons altındaki yükseliş ile birlikte tarihi bir rekor geldi. Peki bundan sonra ne olacak? Altın fiyatlarında flaş tahmin. İşte tüm detaylar...



GRAM ALTIN FİYATLARI REKOR KIRDI
Ons altın fiyatlarında görülen hareketlilik geçtiğimiz günlerde %2'den fazla yükselerek tarihi bir zirve yaşadı. Gram altın fiyatı 1255 TL üzerine çıkarken çeyrek altın ise 2.082 TL olarak görüldü. Cumhuriyet altın fiyatı ise 8487 TL'ye ulaşırken yurtiçi fiyatlarındaki ons altın yükselişi Dolar/TL kuruna 19,24 olarak yansıdı.

TARİHİ REKOR HAZİRAN AYINDA YAŞANACAK

Altın fiyatlarında görülen yükseliş yatırımcıları sevindirirken altın fiyatlarının yeniden düşüp düşmeyeceği konusu ise en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Altın yorumları ile adından sıkça söz ettiren altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi zirve için Haziran ayını işaret etti. Altın bozdurmak için aceleci davranmayın uyarısında bulunan uzman isim “Yükselişler hızlı bir şekilde Haziran’dan sonra devam edecek. Artık altın fiyatları için yeni normal 1400-1500 TL aralığı olacak” şeklinde konuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön