29 / 04 / 2024

Altındağ'da bu ay 2 düğün sarayı ve çarşı açılacak!

Altındağ'da bu ay 2 düğün sarayı ve çarşı açılacak!

ALTINDAĞ Belediyesi, açılış maratonuna Ramazan ayında da devam ediyor. Karapürçek ve Doğantepe Mahalleleri'nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 'Düğün Sarayı ve Çarşı' projelerini tamamlayan Altındağ Belediyesi, her iki salonu da Haziran ayı içinde açıyor.



Karapürçek Mahallesi'ne yapılan Düğün Sarayı 'Zümrüt' ismiyle Altındağlı vatandaşlara zümrüt kalitesinde ve zümrüt ihtişamında düğünler sunacak. 9500 m2 büyüklüğündeki tesiste, zemin katta dükkân, 1'inci ve 2'nci katta ise farklı büyüklüklerde 2 adet düğün salonu bulunuyor. Mahalledeki vatandaşlar gibi Altındağ'ın tüm mahallelerinde oturan vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla beklenen Karapürçek Mahallesi “Zümrüt Düğün Sarayıö Altındağ'a güneş gibi doğacak. İlk bakışta fiziki görünümü, konforu ve sunduğu ayrıcalıklarıyla, 5 yıldızlı otellerdeki konforu aratmayan Zümrüt Düğün Sarayı, Altındağ'da mutlu yuvaların temellerinin atılmasına ev sahipliği yapacak.


Doğantepe Mahallesi'ne yapılan Safir Düğün Sarayı, mimarisi ile göz dolduruyor. Modern bir tarzla tasarlanan tesis, iç dekorasyonunda ise modern ve klasik çizgileri birleştiriyor. Fuayesinden, gelin ve damat odalarına, 400 kişilik salondaki detaylara kadar her şey ihtişamıyla gözleri kamaştırıyor. Dev tesisin alt katında bulunan marketin açılışı kısa bir süre önce Başkan Tiryaki tarafından yapıldı. Çarşı, Altındağlı vatandaşlardan büyük beğeni topladı.


ALTINDAĞ'A HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Zümrüt Düğün Sarayı ve Safir Düğün Sarayı'nın Altındağ'da mutlu yuvaların kurulmasına aracılık etmesini umduğunu söyledi. Altındağ'ın geleceği için çalıştıklarını ve ilçeye değer katacak projelere imza attıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, “Altındağlı vatandaşlarımızın konforu ve geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz. Altındağ'ın ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Altındağlıların daha nezih salonlarda düğün merasimleri yapabilmesi için dev ve konforlu tesisler yapıyoruz" dedi.Tiryaki, günü kurtaran değil, geleceğe dönük yatırımlar yaptıklarının da altını çizdi. Tiryaki, her iki açılışın da Altındağ'a hayırlı olmasını temenni etti.


Hürriyet



Bu haber Altındağ Belediyesi'nde şu şekilde yer aldı


Altındağ’ın geleceği için durmaksızın çalışan Altındağ Belediyesi, açılış maratonuna Ramazan ayında da devam ediyor. Karapürçek ve Doğantepe Mahalleleri’nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan “Düğün Sarayı ve Çarşı” projelerini tamamlayan Altındağ Belediyesi, her iki salonu da Haziran ayı içinde açıyor.  


Karapürçek Mahallesi “Zümrüt Düğün Sarayı” haftaya açılacak.


Karapürçek Mahallesi’ne yapılan Düğün Sarayı “Zümrüt” ismiyle Altındağlı vatandaşlara zümrüt kalitesinde ve zümrüt ihtişamında düğünler sunacak. 9500 m2 büyüklüğündeki tesiste, zemin katta dükkân, 1’inci ve 2’nci katta ise farklı büyüklüklerde 2 adet düğün salonu bulunuyor. 


Mahalledeki vatandaşlar gibi Altındağ’ın tüm mahallelerinde oturan vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla beklenen Karapürçek Mahallesi “Zümrüt Düğün Sarayı” Altındağ’a güneş gibi doğacak. İlk bakışta fiziki görünümü, konforu ve sunduğu ayrıcalıklarıyla, 5 yıldızlı otellerdeki konforu aratmayan Zümrüt Düğün Sarayı, Altındağ’da mutlu yuvaların temellerinin atılmasına ev sahipliği yapacak.


Doğantepe Mahallesi “Safir Düğün Sarayı” Haziran ayı içinde açılacak.


Doğantepe Mahallesi’ne yapılan Safir Düğün Sarayı, mimarisi ile göz dolduruyor. Modern bir tarzla tasarlanan tesis, iç dekorasyonunda ise modern ve klasik çizgileri birleştiriyor. Fuayesinden, gelin ve damat odalarına, 400 kişilik salondaki detaylara kadar her şey ihtişamıyla gözleri kamaştırıyor.


Dev tesisin alt katında bulunan marketin açılışı kısa bir süre önce Başkan Tiryaki tarafından yapıldı. Çarşı, Altındağlı vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Cemil Meriç Kültür Merkezi’nin tam karşısında bulunan dev tesis, toplamda 4200 metrekare alan üzerine kurulu… Tesisin ikinci katı düğün salonu olarak hizmet verecek.


“Altındağ’a hayırlı olsun…”


Söz verilen birçok projenin Altındağ’a kazandırıldığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Zümrüt Düğün Sarayı ve Safir Düğün Sarayı’nın Altındağ’da mutlu yuvaların kurulmasına aracılık etmesini umduğunu söyledi.  Altındağ’ın geleceği için çalıştıklarını ve ilçeye değer katacak projelere imza attıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, “Altındağlı vatandaşlarımızın konforu ve geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.


“Altındağ’ın ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Altındağlıların daha nezih salonlarda düğün merasimleri yapabilmesi için dev ve konforlu tesisler yapıyoruz.” diyen Başkan Tiryaki, günü kurtaran değil, geleceğe dönük yatırımlar yaptıklarının da altını çizdi. Tiryaki, her iki açılışın da Altındağ’a hayırlı olmasını temenni etti.


Altındağ Belediyesi




Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:


Altındağ Belediyesi Karapürçek ve Doğantepe mahallelerinde iki ayrı düğün sarayının açılışını gerçekleştirecek

Altındağ Belediyesi, açılış maratonuna ramazan ayında da devam ediyor. Karapürçek ve Doğantepe mahallelerinde geçtiğimiz yıl temelleri atılan "Düğün Sarayı ve Çarşı" projelerini tamamlayan Altındağ Belediyesi, her iki salonu da haziran ayı içinde açıyor. Karapürçek Mahallesi'ne yapılan Düğün Sarayı "Zümrüt" ismiyle Altındağlı vatandaşlara zümrüt kalitesinde ve zümrüt ihtişamında düğünler sunacak. 9500 m2 büyüklüğündeki tesiste, zemin katta dükkân, 1'inci ve 2'nci katta ise farklı büyüklüklerde 2 adet düğün salonu bulunuyor. Mahalledeki vatandaşlar gibi Altındağ'ın tüm mahallelerinde oturan vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla beklenen Karapürçek Mahallesi "Zümrüt Düğün Sarayı" Altındağ'a güneş gibi doğacak. İlk bakışta fiziki görünümü, konforu ve sunduğu ayrıcalıklarıyla, 5 yıldızlı otellerdeki konforu aratmayan Zümrüt Düğün Sarayı, Altındağ'da mutlu yuvaların temellerinin atılmasına ev sahipliği yapacak.


MODERN TASARLANDI

Doğantepe Mahallesi'ne yapılan Safir Düğün Sarayı, mimarisi ile göz dolduruyor. Modern bir tarzla tasarlanan tesis, iç dekorasyonunda ise modern ve klasik çizgileri birleştiriyor. Fuayesinden, gelin ve damat odalarına, 400 kişilik salondaki detaylara kadar her şey ihtişamıyla gözleri kamaştırıyor. Dev tesisin alt katında bulunan marketin açılışı kısa bir süre önce Başkan Tiryaki tarafından yapıldı. Çarşı, Altındağlı vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Cemil Meriç Kültür Merkezi'nin tam karşısında bulunan dev tesis, toplamda 4200 metrekare alan üzerine kurulu… Tesisin ikinci katı düğün salonu olarak hizmet verecek. Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, düğün saraylarının Altındağ'da mutlu yuvaların kurulmasına aracılık edeceğini dile getirdi.


Sabah


Geri Dön