30 / 04 / 2024

altındağ Karapürçek düğün salonu

altındağ Karapürçek düğün salonu

ALTINDAĞ Belediyesi, açılış maratonuna Ramazan ayında da devam ediyor. Karapürçek ve Doğantepe Mahalleleri'nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 'Düğün Sarayı ve Çarşı' projelerini tamamlayan Altındağ Belediyesi, her iki salonu da Haziran ayı içinde açıyor.

Kentsel dönüşümde neler olması gerekiyor? 15 maddede tek tek açıklandı!

Deprem riski altında olan ülkemizde kentsel dönüşüm konusu sık sık gündeme geliyor. Peki kentsel dönüşümde eksiklikler neler? Kentsel dönüşüm sürecinde neler olmalı? İşte ayrıntılar...

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

'Hizmet binası' adı altında rektör kendine 7,2 milyonluk lüks villa yaptırıyor!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörünün “Hizmet binası” adı altında villa yaptırdığı ortaya çıktı. Deprem sonrası hasarlı binalara girilememesi sebebiyle öğrencilerin okula gelemediği üniversitede rektörün yaptırdığı villa gündeme bomba gibi düştü.

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Yastık altında parası olanlar acil bakın! 160 bin TL’nin 32 günlük getirisi tek tek hesaplandı, görenler inanamadı!

Yastık altında parası olanlar acil bakın... 160 bin TL’nin 32 günlük getirisi tek tek hesaplandı, ortaya çıkan rakamları görenler gözlerine inanamadı...

Altında  ibreler yeşile döndü! Altın yatırımcıları hemen baksın! 18 Eylül 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altında ibreler yeşile dönerken güncel altın fiyatları merak konusu. Altın fiyatları hemen baksın. Bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Altında haziran rüzgarı başladı! Altının efendisi İslam Memiş gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş, haziran ayına girilmesi ile altında rüzgarın başladığını söyleyerek, gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı.

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin gözü dolar kurunda. Seçimden sonra doların ne olacağı merak ediliyor. 1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın!

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Net rakam geldi! Yastık altında euro saklayanlar hemen baksın!

Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euro kurunun ne kadar olacağını açıkladı. Yastık altında euro olanlar hemen baksın!

Altında görülmemiş hareket! Analistler kilitlendi kaldı! Altın neden yükseliyor, yatırımcı ne yapmalı?

Son dönemde altın piyasasında yaşanan hareketlilik, yatırımcıların kafasını karıştırmış durumda. Birçok yatırımcı, altın konusunda ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Altının son durumuyla ilgili en güncel bilgileri sizler için derledik. Ayrıntılar şöyle...

Dolar 10 saat sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın! Son dakika dolar gelişmesi

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. 19 TL'yi geçen doların yönü için 10 saat kaldı. Piyasaların gözü Fed'ten gelecek kritik kararda. Peki dolar ne olacak?  Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın! 

altındağ Karapürçek düğün salonu Haberi

altındağ Karapürçek düğün salonu

Karapürçek Mahallesi'ne yapılan Düğün Sarayı 'Zümrüt' ismiyle Altındağlı vatandaşlara zümrüt kalitesinde ve zümrüt ihtişamında düğünler sunacak. 9500 m2 büyüklüğündeki tesiste, zemin katta dükkân, 1'inci ve 2'nci katta ise farklı büyüklüklerde 2 adet düğün salonu bulunuyor. Mahalledeki vatandaşlar gibi Altındağ'ın tüm mahallelerinde oturan vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla beklenen Karapürçek Mahallesi “Zümrüt Düğün Sarayıö Altındağ'a güneş gibi doğacak. İlk bakışta fiziki görünümü, konforu ve sunduğu ayrıcalıklarıyla, 5 yıldızlı otellerdeki konforu aratmayan Zümrüt Düğün Sarayı, Altındağ'da mutlu yuvaların temellerinin atılmasına ev sahipliği yapacak.


Doğantepe Mahallesi'ne yapılan Safir Düğün Sarayı, mimarisi ile göz dolduruyor. Modern bir tarzla tasarlanan tesis, iç dekorasyonunda ise modern ve klasik çizgileri birleştiriyor. Fuayesinden, gelin ve damat odalarına, 400 kişilik salondaki detaylara kadar her şey ihtişamıyla gözleri kamaştırıyor. Dev tesisin alt...