02 / 05 / 2024

Altından sonra gümüş fiyatları da tepe taklak oldu! İşte 7 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları!

Altından sonra gümüş fiyatları da tepe taklak oldu! İşte 7 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları!

Küresel piyasalarda resesyon endişesi değerli metal olan gümüş üzerinde baskı oluşturmayı sürdürüyor. Gümüş fiyatları 20 senenin en düşük seviyelerini yaşıyor. Peki son dakika gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatlarında son dakika...



Altından sonra gümüş fiyatları da tepe taklak oldu! İşte 7 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları!

GÜMÜŞ NE KADAR?

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftalarda 12 lira seviyelerine kadar yükselmişti. Dolar paritesinin değer kazanması ile değerli metallere olan talepte ise azalma yaşandı. Doların tekrar 17 TL seviyelerine yükselirken gümüş fiyatları düşmeye başladı.

Gümüş bugün 10 TL seviyesinde işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 10,71 TL, satış fiyatı ise 10,73 TL seviyesinde işlem görüyor.

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Dolar paritesi 20 senenin en yüksek seviyelerine yükseldi. Doların yükselişi, değerli metallere olan iştahın azalmasına sebep oldu. Gümüşün ons fiyatının 19 dolara kadar gerilemesi ile gümüş fiyatları değer kaybı kaydetti.

Artan faiz oranları ve dolar kurunun değer kazanması gümüş fiyatları üzerinde büyük baskı oluşmasına sebep oldu.

Kitco Metals kıdemli analisti Jim Wyckoff, "Altın ve gümüş kısa vadede tamamen düşüş eğiliminde ve bu da spekülatörleri vadeli işlem piyasalarından düşüş yönlü pozisyon almaya davet ediyor" diye belirtti.

Altın gümbür gümbür geliyor! 1 gecede değişen bu rakamları gören inanamadı! Hemen 7 Temmuz 2022 altın fiyatlarına bakın!

Analistlerden flaş altın uyarısı! Verdikleri tarihi öğrenen zengin olacak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön