Altın & Gümüş

Altından sonra sıra gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak: düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükselirken bir anda değer kaybetmeye başladı. Gümüş fiyatları ise altın ile yükselirken, bir anda düşüşe geçti. Yatırımcılar endişe içerisinde düşüş sırası gümüşe mi geldi? Gümüş fiyatları ne olacak? sorusunun cevabını merak ediyor.Gümüşün gram fiyatı 13 lira barajına yaklaşırken düşmeye başladı

Gümüş fiyatları, ons altının değer kazanması ile rekor seviyelere yükseldi. Gümüşün gram fiyatı 13 lira barajına yaklaşırken düşmeye başladı. Gümüş yatırımcıları ise günüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi sorularının cevaplarını merak ediyor. 

 

GÜMÜŞ FİYATLARI DÜŞECEK Mİ, YÜKSELECEK Mİ? GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR 2022?

Yatırımcıların en çok merak ettiği soru: gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?  Analistelerden günüş fiyatlarına yönelik önemli açıklamalar geldi. Analistelere göre gümüşün ons fiyatının 26 dolar seviyelerine yükseleceği belirtiliyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 21,99 dolardan işelm görüyor..

 

Bazı analistelere göre ise gümüş fiyatlarının temmuz ayında yükseleceği ve yatırımcıların o zaman harekete geçmeleri gerektiği söyleniyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç TL? Gümüş gram fiyatı kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 10 Haziran  2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gümüş ons fiyatı bugün 21,99 dolar seviyesinde işlem görüyor. Saat 19:34 itibariyle gümüşün gram fiyatı 11,97 TL, satış fiyatı ise 12,54 TL. 

Gümüşte sıcak gelişme! 10 Haziran 2022 gümüş fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatları için beklenen tarih açıklandı! Gümüş yatırımcıları sıra size geliyor!