18 / 05 / 2024

Altını olanlar düğün bayram edecek! Altın 60 TL biden artacak! Son tahmin yok artık dedirtti!

Altını olanlar düğün bayram edecek! Altın 60 TL biden artacak! Son tahmin yok artık dedirtti!

Altın fiyatları ile yakından ilgilenenlere, altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten açıklama geldi. İşte detaylar!



ALTIN YATIRIMCILARI SÜREKLİ TETİKTE!

Türkiye’de yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmeler hakkında açıklamalar geliyor. Mart ayına hızlı ve yoğun bir başlangıç yapıldı bu ay yoğun bir şekilde de devam ediyor. Altın fiyatlarında meydana gelen bu dalgalanmalara dair de uzmanlardan açıklamaları son sürat devam ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüş sonrasında yatırımcılar tarafından yakın takibe alınan uzmanlar arasında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'te yer alıyor.

Altın fiyatlarına dair yorumları ile dikkat çeken o isim beklentilerini yatırımcılar için açıkladı. Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın konusundaki gelişmelerini bu haftalık dış piyasalarda meydana gelen ekonomik verilerin altın ve dövize yansımasına yönelik değerlendirmeler yaptı.

Gram altın fiyatlarının yeni güne 1.102 TL seviyelerinden başladığının altını çizen uzman isim bulunduğumuz vakitlere doğru gram altın fiyatının ekranlarda 1.105 TL ye kadar yükseldiğini söyledi.

ALTIN FİYATLARINDA SATIŞ BAŞLADI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk tarafından yapılan açıklama ile birlikte FED ve gelişmiş ülkeler tarafından paylaşılacak olan ekonomik verilerin piyasayı etkileyeceğini açıkladı. İç piyasa hakkında açıklamada bulunan uzman isim Yıldırımtürk altın fiyatları hakkında değerlendirmede bulundu. Enflasyona karşı parasının değerini korumak isteyen vatandaşların altın alımları yaptığını belirtti. Yaşanan deprem felaketi ile birlikte yastık altında kalan altınlara ulaşılamadığını veya bazı mağduriyetlerin meydana geldiği hakkında açıklamalarda bulunarak elindeki altınları bankaya yatırmak isteyenlerin çoğunlukta olduğuna dikkat çekti. Fakat satışların sınırlı olduğu bu kapsamda genellikle enflasyon sonucunda para değerini korumak için altın alındığı bilgisini sundu.

UZMAN İSİMDEN ALTIN TAHMİNİ GELDİ!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın fiyatlarına dair beklentilerinin ONS altın fiyatlarında 1.855 dolar ile 1.857 dolar olduğunu dile getirerek bu tahmini aşmasıyla birlikte 1.875 dolar ile 1.895 dolar seviyelerine çıkma olasılığının da olduğunu belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön