16 / 05 / 2024

Altını olanlara bomba haber! Altın şu an satılmalı mı satılmamalı mı? Piyasa Kahini kat be kat kazandıran yolu açıkladı

Altını olanlara bomba haber! Altın şu an satılmalı mı satılmamalı mı? Piyasa Kahini kat be kat kazandıran yolu açıkladı

Altın uzun bir aranın ardından tekrar yükseliş moduna geçti. Peki, elinde altını olanlar ne yapmalı? Altınını satmalı mı yoksa satmamalı mı? Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı. İşte detaylar…



Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi de aynı şekilde devam ederken para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 1600 liraya yükseleceği tarihi duyurdu.

Memiş, gram altını olanların altınlarını satmaması gerektiğini söylerken, "Gram altın 1450 TL olur ise satmayın. Gram altın satılmaz. Sene sonundaki öngörüm 1450 TL olacak. Altın herhangi bir şeye yatırım yapılacak ise satılır. Gelecek sene 1600 TL’yi görebilir. Fırsat nisan ayıydı. Ağustos ayına ise şans ayı olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.

Memiş ayrıca dolar ile alakalı olarak da, "Amerika'daki enflasyon verilerinin yüksek olması lazım. Normal şartlarda % 14 civarında. Mevsimsel etkinin tüm enflasyonlara etkisi yaşanacaktır. Çekirdek enflasyon gibi gelişmelere bakmak lazım. FED'in şahin tondaki tutumu ise devam edecek. Dolar 17 lira - 18 lira aralığında yaz tatilini tamamlayan bir kur mevcut. Bu seviyeleri hala beklemeye devam etmekteyim. Dolar endeksinde bir gerileme öngörüyorum. Geri çekilmeler devam eder ise 100 seviyesinin altında bir oran bekliyorum. Risk primi düşük olursa 17-18 seviyelerini göreceğiz. Ruble/ dolar paritesi düşük kalmaya hala devam ediyor. Dolar kanadında işler daha da karışık halde. Ruble'de toparlanma beklemekteyim. Görüşmeler ile beraber rubleyi düzeltebilir" şeklinde konuştu..

Altını olanlara bomba haber! Altın şu an satılmalı mı satılmamalı mı? Piyasa Kahini kat be kat kazandıran yolu açıkladı

Dolarda yüzde 100 patlama zamanı! Uyarıyorum dedi ve ekledi… Bu haber okunmadan dolara el sürülmez

Erken emekli olmak isteyen herkes bu haberde toplansın! Nasıl erken emekli olunur?

Doğal gaz ve elektrik faturasını devlet desteği ile ödeyin! Başvuru tarihlerini kaçırmayın! Şimdi tam sırası


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön