Altın & Gümüş

''Altını tahtından etti!'' diyen İslam Memiş'ten flaş gümüş açıklaması! Yatırımcılar sabırlı olun o gün geliyor

Altın fiyatlarının son zamanlarda yükselişe geçmesi yatırımcıların tercihlerini de değiştirmeye başladı. Vatandaşlar gümüşe yakınlaşmaya başlarken İslam Memiş'ten ''altını tahtından etti'' açıklaması geldi. Altın alamayana yatırımcılar fiyatlarında daha düşük olmasından dolayı kıymetli metal olan gümüş almaya başladı

Altın fiyatlarında görülen yükselişler yatırımcıların da ilgisini değiştirmeye başladı. Altın alamayana yatırımcılar fiyatlarında daha düşük olmasından dolayı kıymetli metal olan gümüş almaya başladı. Bu konuda açıklama yapan İslam Memiş ''altını tahtından etti'' açıklaması gelirken yatırımcıların sabırlı olması konusunda uyardı. İşte İslam Memiş'ten gelen o açıklama...

Gümüş, altın kadar olmasa da yatırımcılar tarfından tercih edilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Piyasalarda ise takı olarak takılmaya başlanan 5,10,20 gramlık gümöüş sikkeler satılmaya başladı. Son zamanlarda gümüşe olan talebin yükseldiğini açıklayan Memiş, yatırımcıları sabırlı olması konusunda uyardı.


GÜMÜŞ ALTINI TAHTINDAN EDECEK

islam Memiş yatırımcıların altından sonra en çok tercihlerinin gümüş olduğunu söyledi ve şu açıklamaları yaptı: "Altının maliyetinin altından kalkmak zorlaşıyor. Türkiye’de özellikle son iki yılda gümüş farkındalığı oluştu. Gelenekçi yatırımı tercih eden vatandaşlarımız altın biriktiriyordu. Son iki yılda bankalardaki rakamlara baktığımızda gümüşte yüzde 100’ü geçen artış oldu" dedi.


GÜMÜŞ YATIRIMCILARI SABIRLI OLUN!

Altın fiyatlarının yüksek olmasından dolayı yatırımcıların gümüşe olan talebinin yükseldiğini söyleyen Memiş; "Bizim geleneklerimizde altın takı kültürü vardır.

Bu dönemde altın fiyatları yüksek olduğu için vatandaşların talebi gümüşe arttı.Altın alamayan insanlar takı kültürünü gümüş olarak devam ettirebilir.

Gümüş sikkeler takı kültürümüzün yok olmasını önlemiş olacak. Yatırımcılar finansal piyasalarda gümüşe talep gösteriyor. 

Takı kısmında ise yeni yeni talep oluşmaya başladı. Takı da altından gümüşe geçmek kolay bir süreç değil.  Zaman içerisinde takı törenlerinde gümüş daha fazla tercih edilecektir" dedi

 

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar gümüş fiyatlarında son dakika glişmelri yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları bugün düşüşe geçti. Gümüş ons fiyatı bugün 19,10 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gümüş gram alış fiyatı ise 11,13 TL, satış fiyatı ise 11,64 TL seviyesinde satışa sunuluyor. 

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüşte son dakika gelişmesi

Gümüş fiyatlarında düşüş devam edecek mi? Elinde gümüşü olanlar ne yapmalı? Bozdurmalı mı, beklemeli mi?